• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

vlag venezuelaCURAÇAO – Secretaris-generaal van de Verenigde Naties (VN) Ban Ki-Moon doet een verzoek aan de Venezolaanse autoriteiten. Hij pleit voor een dialoog tussen de regering en de betogers. Ki-Moon maakte dit kenbaar tegenover de Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken Elias Jaua in Genève.

De VN-baas en minister van Buitenlandse Zaken zijn in Genève voor een overleg van de Verenigde Naties over mensenrechten.

‘Psychologische oorlog’
Volgens Jaua is Venezuela verwikkeld in een ‘psychologische oorlog’ die wordt gevoed door de media. “De propaganda die sommige nationale en internationale media tentoonspreiden geeft een verdraaid beeld van de werkelijkheid, die een wijdverspreide chaos toont. Hierdoor lijkt het alsof Venezuela de internationale mensenrechten aan zijn laars lapt, maar in werkelijkheid wordt dit alleen maar op deze manier belicht zodat interventie van buitenaf gerechtvaardigd kan worden”, aldus de minister.

2 reacties op “Ban Ki-Moon pleit voor dialoog Venezuela”

  1. Hoe doet Maduro of Jaua zijn boodschappen? Ook door een halve dag in de rij te staan en vervolgens aan de balie met medeklanten te vechten om het laatste pakje meel? Hmmmm. Ik denk het niet. Deze boeven hebben het goed terwijl de bevolking wordt onderdrukt. Weg met deze communisten.

  2. Goed iniciatief van Ban ki Moon. Het is te proberen. Misschien handig om Coffie Anand hiermee te belasten.