PolitieCURAÇAO – Voorbijgangers hebben gisterochtend twee verkoolde lichamen aangetroffen in de omgeving van Baya Beach. De politie kreeg rond 09.28 uur melding van deze dubieuze vondst. Door de staat waarin de twee mannen werden aangetroffen is hun identiteit nog niet bekend.

De slachtoffers lagen met hun buik op de grond en hun handen waren vastgebonden. Het gezicht van een van hen was bedekt met een onderhemd. Naast de lijken werden ook meerdere kogelhulzen en andere voorwerpen aangetroffen. Op verzoek van het Openbaar Ministerie (OM) zijn de lijken in beslag genomen voor nader onderzoek.

Informatie

Het overvalteam van de politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar tips en getuigen. Bel tijdens kantooruren met 8666219 of 8666221. De telefoonlijnen 917 en 108 (anonieme tiplijn) zijn ook geopend voor informatie in deze zaak.

11 reacties op “Vondst verkoolde lichamen Baya Beach”

 1. Marije Vaders al op Baya Beach gesignaleerd? Mochten de daders gepakt worden dan zal zij hen verdedigen door te beweren dat het een ongeval, een uit de hand gelopen barbeque was.

 2. TUIG. maakt. TUIG af. ! Door laten gaan en dan zijn we aan het einde van het jaar weer verlost van stel van die criminelen !!!!!!!!!!
  Wel even een zogenaamd onderzoek doen , maar na een paar weken zit alles weer in de doofpot! Het zijn de politieke harlekijnen die aan de corrupte touwtjes trekken !
  ( zie eerdere reacties )

 3. Het Maffia geweld moet aangepakt worden !!!!!!!

 4. Oefening voor verbranding Carnavals Momo ?

 5. @Sander, deze moordenaars zullen ook wel goede connecties hebben.. Zowiezo zullen ze wel Marije Vaders als advocate krijgen of Peppie Sulvaran.. en hun connecties zullen meteen weten wie de verklikkers zijn.. niemand zal je helpen

 6. Inspector Gadet@ zou het geen afrekening kunnen zijn van een soort van afrekening in het Curacrim drug circuit,waaronder veel valse paspoorten worden gebruikt?????.

  En het volk blijft geloven in de currupte politici,die het blijven volhouden praatjes in de media te verkondigen die totaal niet de waarheid bevatten ( lees praatjes volgemachtig minister Drs M. Wiels).

  En het piraatenschip blijft de feitelijke waarheden verdraaien tegen hun eigen volk met beliegen en bedriegen en nog erger het besteelen van hun eigen volk die hun gekozen heeft voor beterschap en armoe bestrijding.JAAAAAAAAAAAA in hun eigen zak daar bestrijden ze de armoede?.

 7. @M. Craamers,

  dos santos heeft de goede achternaam en daarom zal hem niets overkomen.
  hetzelfde geld voor Schotte, toe hij iemand met 100KM per uur heeft gedood.
  hij had toen de goede schoonvader.
  het is niet wat je kent, maar wie je kent.
  dat gold toen en geld nog steeds.
  hetzelfde geld natuurlijk voor Mariano.
  kent ook genoeg mensen, die hem uit de wind zullen houden.

 8. Vakantiegangers, welkom op Curacao.

 9. Waarom zou je de politie helpen? Van het door Nelson dos Santos zonder rijbewijs en met absurde snelheid veroorzaakte verkeersongeluk met 3 doden is na een half jaar door de politie niet eens proces verbaal opgemaakt, en een jaar na zijn veroordeling tot een jaar cel wegens smokkel van een kilo cocaine loopt Brian Mariano nog steeds vrij rond.

 10. Eerder was er een schietpartij met gemaskerde mannen bij de Socratesstraat. Enig verband?

 11. Wellicht mensen die meer van de moord op Wiels afwisten en dat dit ook een signaal is naar anderen om hun mond te houden..