• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. John Baselmans wilt zijn dank betuigen over de klachtenafhandeling van UTS, Cpost en Minister Balborda.

UTS heeft zoals we allemaal weten en ik al eerder kenbaar heb gemaakt, vreselijke problemen met hun nieuwe manier van facturering. Nu los je dat niet even snel op maar ik werd na de klacht opgebeld door mevrouw Lodewijks en die bracht me in contact met meneer Deney. Hij stond open om hun nieuwe website werkende te krijgen. Sinds deze maand kan ik daar mijn rekeningen vinden.

Cpost was ook een geweldige ervaring. Mevrouw Heerenveen nam contact met me op en schreef dat Cpost mijn klacht zeer serieus neemt en dat ze druk bezig zijn om de verschillende gevallen uit te zoeken. En, inderdaad we mogen ons weer verblijden met een postbode die veel vaker door onze straten rijdt. Verschillende poststukken hebben nog wel helaas drie weken de tijd nodig om bezorgd te worden. Maar de goede wil is getoond en er wordt aan gewerkt, dus ook dat zal zeker gaan veranderen.

Lange tijd hebben we geklaagd over de gatenkaas die we de weg naar Westpunt noemen. Sinds dat minister Balbora op de bekende stoel zit, zien we over het gehele eiland de geweldige inhaalslag die er gevoerd wordt om onze wegen weer begaanbaar te maken. Laten we met zijn allen zorg dragen voor deze wegen. Het is gewoon een genot om weer over de weg naar de stad te rijden. We kunnen niet wachten totdat het laatste stuk onderhanden wordt genomen; van landhuis Daniel tot en met de benzinepomp Tera Cora. Maar dat gaat zeker ook een geweldig stuk worden.

Ik wil via deze weg UTS, Cpost en minister Balbora bedanken voor hun inzet en hun wil om tot een betere service maar ook eiland te komen. Dat er soms nog krantenartikelen aan vooraf moeten gaan is jammer, maar ik waardeer het erg dat er in ieder geval een wil is en met die wil is er een (westpunt)weg.

8 reacties op “Ingezonden: ‘Bedankt UTS, Cpost en minister Balborda!’”

 1. Ik ben weer even terug op mijn verzonden post naar curacao via SSL. Ik heb 2 boeken op de post gezet op 24 februari 2014.Ze waren op 6 maart 2014 gearriveerd op bestemming. Dat is binnen de marge van12 dagen wat de post.nl hanteerd.. Wel was er een uitzondering dat er Cfls 15,– betaald moest voor belastingheffing. Volgens gegevens heb ik begrepen dat Curacao op alles boven waarde van Cfls 50,– belasting heft. Maar men heeft op die artikelen toch belasting geheven beneden die waarde. Ra ra ra hoe kan dat. Moet de ontvanger zijn heffing opeisen bij de belastingen op Curacao of wat.

 2. Graag wil ik mijn ongenoegen kenbaar over de service van Cpost. Toen ik op vacantie was op Curacao heb ik besloten om wat extra bagage vooruit via de postkantoor op sturen naar Nederland. Men heeft mij verteld dat het allemaal per luchtpost zal worden gestuurd. Ik heb zowat 60 Gulden betaald voor de verzending.Het heeft 20 dagen geduurd eer ik mijn postpakket in ontvangst kon nemen. Is dat wel een normale service of schort er wat aan de service van C-Post. Hiermee probeer ik niet zeggen dat het vanuit Nederland wel sneller gaat hoor. Vanuit Nederland via Post.nl heb ik een pakket op 31 januari 2014 verzonden Naar Curacao. Die pakket is pas op 24 februari 2014 gearriveerd op zijn bestemming op Curacao. Vergeten te vermelden pakket ging per Luchtpost. Dit keer ga ik een pakket met boeken weer sturen naar Curacao maar via een ander particulier bedrijf Surinaamse Service Line. De verwachting is binnen 2 weken. Ik ben ervan overtuigd dat het vel sneller zal verlopen dan die grote post bedrijven. Misschien wel handig van Min. Balborda te gaan onderzoeken wat er mis is met de service tussen die 2 partijen. Ik heb geen goede woord voor de service tussen deze twee bedrijven.Verder mijn compliment voor minister Balborda die zijn werk wel serieus neemt. Sterkte.

 3. UTS dient te beseffen dat het ‘diva’ gedrag niet meer van deze tijd is.. Ze hebben al zelf aangegeven ‘last’ te hebben van de concurrentie die er nu is.. Dat houdt in dat je nu wel aan klantenservice dient te doen en tevens een goed product moet leveren anders gaat men naar de concurrent.
  Helaas denken veel mensen bij UTS nog aan de geode oude tijd toen ze goed verdiende en de klant niet hoefde te helpen want die had toch geen keuze er was geen concurrent!

 4. Krijgen we eindelijk een positief stuk van John Baselmans en dan
  komt er toch weer van allerlei mensen negatief commentaar.
  Mij is het wel gelukt om mijn rekening te downloaden en is gelijk betaald.
  Goed zo John, ere die ere toekomt.

 5. Ik gun het meneer Baselmans helemaal. Ik ben blij voor hem en zij die er ook voordeel van hebben,
  Dreamcatcher heeft zeker gelijk.
  Maar laten we blij zijn dat er iets gebeurt.

  Mogen we meneer Baselmans meer punten sturen die ook buiten zijn Bario liggen en zou meneer Baselmans zich wllen inzetten voor meer zaken ?
  Meeer Pasman doet de post wateroverlast en andere verkeers zaken.

  Misschien is dat de manier voor Curacao.
  Een aantal mensen uit het volk zijn spreekbuis.
  En de Volks vertegenwoordiging doet luisterd daar naar.
  De digitale media is het platform.
  De politiek hoeft officieel neit te reageren maar als ze het doen volgt direte terug koppeling wardering in de media.
  3 traps gobernisation, Maar als het werkt waarom niet.
  De moderne vorm van trias politica van Montesuieu.

 6. Na vanochtend geconfronteerd te zijn met een `down` zijn van de UTS pagina heb ik het zo even nogmaals geprobeerd. De UTS pagina is weer op de lijn, ik probeer aan te loggen met de nieuw verkregen gegevens en…..kom weer uit op dezelfde inlogpagina.
  Na wat pogingen maar een vervangend password aangevraagd, de mail met een link komt binnen, klik op de link en…..je komt weer uit op dezelfde inlog pagina waar je dus niets mee kunt beginnen

  Nogmaals een poging gedaan, krijg wederom een nieuwe link, na aanklikken kom ik nu op een tijdelijke inlog pagina dus er is hoop, na het aanklikken van `sign in` kom ik weer op dezelfde inlogpagina uit waar het in eerste instantie ook al niet lukte.

  Niet getreurd, het via een andere browser ook nog even geprobeerd met hetzelfde droeve resultaat. Goed gedaan UTS, ben ik verbaasd over dit INTERNET bedrijf wat niet eens zijn eigen pagina en de functionaliteit daar van in de lucht kan houden? Wat denkt u zelf.

 7. De site van UTS werkt al niet, daar beginnen we mee, en bedanken voor een redelijk wegennet?? Daar betalen we met zijn allen voor, en de postbezorging laat zich dat maar een paar maanden bewijzen en ook elders voordat we gaan jubelen.

 8. Waarom bedanken voor iets wat ze gewoon horen te doen? ze doen niets extras maar iets waarvoor wij betalen.. eigenlijk wacht ik op een excuus voor het hele volk