• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Aanval hondCURAÇAO – Een hond heeft vanmorgen een 68-jarige vrouw gebeten. De vrouw liep met haar eigen hond in de Kaminda Broedernan di Brakkeput toen een andere hond aanviel. Ze brak een vinger en liep diverse verwondingen op aan haar rug en been. De hond van de vrouw werd in zijn nek gebeten.

De vrouw kreeg eerste hulp van de ambulance en is naar de huisarts gegaan. De hond van de vrouw is naar de dierenarts gebracht voor behandeling. De politie heeft de bijtende hond gevangengenomen voor nader onderzoek.

6 reacties op “Vrouw breekt vinger door agressieve hond”

 1. Was de vrouw op iemand’s erf?
  Loslopende honden zijn toch verboden?
  Dat de overheid regels niet handhaaft wanneer de uitvoerders van dat niet handhaven beter kunnen worden is bekend, wat de reden van het niet handhaven van het losloop verbod kan zijn is mij niet duidelijk. Of de handhavers hebben zelf honden loslopen?

 2. @ reginald paulina. die hond hoeft toch niet dood ”

  Ik ben bang van wel dankzij de eigenaar en die kan je moeilijk dood maken. Deze hond is duidelijk van nature (pitbull genen) vicious and needs to be on a leash (op stap).

 3. @ op stap

  ‘dogs should be on a fenced property’ waar dan precies ? op het dak, of op de schoorsteen ?
  ‘dogs outside should be in a line’ dus alle honden op straat moeten in een rij staan ?

  Misschien eerst even een vertaalprogramma checken voordat je iets in het Engels schrijft.

 4. Poor lady!
  Dogs should be on a fenced property
  Dogs outside should be in a line
  People gettings dogs need to feed them properly and provide them sufficient water
  Dog owners need to train their dogs

  Its really bad what happened but statistcally, with so many ownerless dogs in the streets i am happy it doesnt happen more often…

 5. Ik vind het vooral jammer voor de arme vrouw .,maar laten we wel wezen ” die hond hoeft toch niet dood ” VOORSTEL” laat de atrako plegers die in de Gevangenis zitten rehabiliteren socialiseren en vooral Respecteren , en verplicht zo’n hond begeleiden totdat de hond goed genoeg is om weer buiten te mogen lopen , jammer dan genoeg dat honden sneller rehabiliteren dan een atrako pleger, Van daar dat ze daar (atrakopleger) langer zouden moeten blijven. Geef die hond een kans want hij is geen atrakopleger hij moet even nagekeken worden niet doen!!!!!!!!!!!!!!!

 6. De bijtende hond wordt hoogstwaarschijnlijk afgemaakt…
  Een man die een atrako pleegt komt er waarschijnlijk vanaf met een celstraf van een jaar…
  Welkom in deze geweldige wereld…