• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

wildersCURAÇAO – Politicus Geert Wilders heeft gisteren een bezoek gebracht aan marinebasis Parera. Hij kreeg een rondleiding en werd zo geïnformeerd over de Kustwacht. Ook werd hij ingelicht over de werkzaamheden van de militairen.

wilders1

26 reacties op “Wilders brengt bezoek aan marinebasis”

 1. Beste Josh beschouw jezelf dan als zo eentje die de uitzondering bevestigd. Wilders wordt bedreigd door, ja hoe zou je ze eigenlijk moeten noemen ? En alleen omdat hij volledig achter zijn vrijheid van meningsuiting staat. Pim Fortuin is ervoor neergeschoten en ook van Gogh is ervoor afgeslacht en types zoals jij stoppen hun kop in het zand, ik en miljoenen met mi,j net.

 2. Mooie eiland toch meneer Wilders, Je hoef niet ergens op een strand in het koud te gaan lopen om een gesprek te voeren of foto s te kunnen maken. Zodat niemand erachter komt waar je ben. Wij zijn een vrije volk. Hoop dat als je terug is in Nederland, dat je dan niet je bek gaat open maken en dingen zeggen dat niet waar is. Als je niet mee een is met iets, zeg het meteen zodat ze het ook meteen kan uitleggen waarom het zo is. overkom haat, want je bewaking kan van duizenden mannen zijn, toch ben je nooit 100 procent veilig. Geniet maar van je vakantie dagen met zon s opkom (ontbijt) en ondergang (dinner ). Ga lekker bruin terug naar kikkerland.@ Antonio, dat is een plaag hier geworden, hoe krijg je ze nu allemaal eruit. Curacao is van hun geworden.(Surinamers)

 3. Geert wilders is geen persona non-grata
  Welkom en breng nog vele toeristenen mee.
  Antonio alleen de surinaamse toeristen zijn nodig voor de toerisme.Hun mentaliteit jegens de curacaoenaar niet.!!!!!!!!!!

 4. Beste “Makamba”
  Wat een onzinnige bijdrage zeg.
  Als Europese Ned. als ik mezelf dan zo mag noemen vind ik het – als democraat zijnde – van de gekke dat ik als belastingbetaler moet opdraaien voor de beveiliging van GW. En enkel en alleen omdat blondie meent mensen in een hoek te moeten trappen.
  Saillant detail is dat ook in Ned. parlementariers goed worden bedeeld, en je opleiding – bekijk het Cv van de man maar – niet bepalend is om een massa achter je te krijgen.
  Er blijven mensen het heel normaal vinden dat er door de PVV al jaren gesjoemeld wordt met geld\ zonder dat er sancties tegenover staan.

  Ik ben dan slechts een vakantieganger op dit moment maar kijk graag even op versgeperst en idd. kom je dan wel een keer onzinnige bijdragen tegen zoals die van u.
  Overigiens zoals op de meeste sites.

  Dan had ik nog een kleine opmerking richting “Antonio” toe.
  Uw laatste zin kunnen we dan denk ik als “vrijheid van meningsuitigng” zien??

 5. ik denk eerder dat Wilders hier is om de toestand daadwerkelijk met eigen ogen te bekijken.
  nu goed hij hoeft de kranten van ons land maar open te slaan en hij weet voldoende.
  Hij is nu ook door de immigratie heen gekomen, heeft waarschijnlijk als Nederlander in het rijtje niet ingezetenen gestaan, wat hij heel raar vind immers we hebben allemaal hetzelfde paspoort.
  Het formulier in moeten vullen, aantoenen dat hij wel genoeg geld bij zich
  heeft en ook nog en retout ticket moeten laten zien.
  nu gaat hij straks in de tweede kamer zeggen wat een absurde regeling en dat ze dat niet willen voor de mensen die geboren zijn op curacao als ze op schiphol komen.
  gelooft u het , ik dus niet.

 6. Wilders, op Curacao????? De BES eilanden zijn bijzondere gemeenten van
  Nederland.

  Curacao was eenm ddorn in zijn ogen, toch? Zo zie je maar, deepdown was hij toch nieuwsgierig over Dushi Korsou!

 7. @Edgar dat bedoel ik dus Bonaire is er klaar voor, dus curacao is niet meer nodig.
  @ Bob45, ja inderdaad een compagnie is natuurlijk niet groot 120 militairen, beetje staf er om heen , de Minister van Jusitie die tevens Minister v Defensie wordt.
  Parera aan de kustwacht en de curmil, suffisant BKC, politie en de sociale vormings plicht
  Mark my words.

 8. Nou, ik heet geert Wilders van harte welkom op Curaçao. En dat mag ik als Kurazoleño di puro sepa. Buitenlanders op Curaçao hebben niks te zeggen over wat Wilders wel of niet vermag, hij is net zo welkom als elk ander Hollandse vakantieganger op dit eiland! Of ik het met zijn denkbeelden eens ben is weer een andere zaak. Maar beste Geert W., van deze echte Curaçaoënaar mag je ten alle tijde vakantie vieren op Korsóu. Zolang hij de bewoners niet collectief beledigt, mag hij van mij alles op Curaçao. Surinamers zijn als het aan mij ligt niet welkom op Curaçao, Hollanders wel!

 9. Grappig dat er rijksgenoten zijn die het a waste of money vinden om aan de bescherming van Geert te besteden. Komt dat omdat deze rijksgenoten denken dat er minder voor hun overblijft ? De Makamba belastingbetalers hebben er veel minder moeite mee, komt waarschijnlijk door hun democratisch gevoel dat in hun cultuur zit opgesloten. En met democratisch gevoel bedoel ik het stukje vrijheid van meningsuiting.

 10. Curacao een eigen “leger”? En wel op compagniesterkte? God forbid !! Op een bevolking ten grootte van Arnhem……
  Nut of noodzaak?

 11. @ Henki,

  De baan op Hato is al lang zat, meer dan 11,000 voet, dus die hoeft niet verder te worden verlengd.
  Aruba, St Maarten, Saba en St-Eustatius kunnen niet langer worden gemaakt, dus dan blijft Bonaire over, maar dat is ook al jaren geleden gedaan.

  De bewaking van Wilders is noodzakelijk omdat bepaalde groepen hem met de dood bedreigen. Die groepen komen er mee weg en Wilders zit nu al bijna 10 jaar lang met beveiliging.
  Wat er kan gebeuren wanneer de stoppen bij een idioot doorslaan hebben we kunnen zien bij Fortuyn en bij Wiels. Kan me voorstellen dat Wilders daar niet op zit te wachten.

 12. De belastingbetaler betaalt voor zijn trip, bewaking (al jarenlang meer dan 1 miljoen pjr) business class, hotels (Avila) in dit geval, enz enz.
  Overigens komt hij vaker op Aruba en dacht nu kom ga even naar Parera.
  Gisteren met mijn vrouw in het Avila gegeten en wie zat daar eveneens omringd door zijn kleerkasten?
  De man heeft hier – eigenlijk – niets te zoeken.

 13. Geert kan tevreden zijn over ons. Helemaal geen marokkanen op Curacao. Wij zijn clean! Wij zijn een voorbeeld voor Nederland. Geert kan van ons leren!
  Ook zijn er in Nederland bijna meer Antillianen dan hier! Ook goed gedaan van ons. Wij zijn het lichtend voorbeeld voor de PVV!

 14. Je vraagt je af wat hij hier doet. Foto’s maken om ons op Marktplaats te zetten?

 15. gezien de militaire opbouw in de andere landen vanons koninkrijk en in de BES gemeenten kan het zomaar zijn dat de militaire aanwezigheid van Nederland hier wel eens wat minder kan worden.
  Immers onze regering is druk bezig met het opbouwen van een eigen leger, waar de minister van Justitie meer inspraak in wil hebben .
  nu heeft nederland nog een complete compagnie op de marine basis parera, deze is straks dan niet meer nodig als het land Curacao een complete eigen compagnie heeft.
  Vergeet niet dat ze eerst op Aruba de kazerne wilde sluiten, het geld moet ergens bezuinigd worden.
  een lokale compagnie die al een eigen kazerne heeft, betekent voor nederland minder kosten.(uitzendingen, vliegkosten etc)
  Ook zullen ze denken wat als straks het land Curacao onafhankelijk wil worden.
  Dus investeringen voor de toekomst zal gebueren in de bijzondere gemeenten van het koninkrijk. Niet voor niks heeft Bonaire al een verlengde landingsbaan.
  de verplichting om onze landgrenzen te beschermen , vast gelegd in het statuut kan ook vanuit Bonaire of Aruba.
  het wachtschip met een verplichting om 10 maanden in het gebied aanwezig te zijn kan ook als thuisbasis Aruba hebben.

 16. Weg hier met die hond!!!!

 17. Peter van dungen heeft hetzelfde kapsel als Wilders.. Fan?

 18. Ach…Blondie is even gaar bakken op mijn rots. Deze xenofoob van € 2,5 millioen (jaarlijkse last, tlv NLbelastinggeld) haat iedereen en alles wat niet denkt volgens hem. Ik begreep dat het NTR-TV programma “Onder Elkaar” niet echt goed gevallen was onder “Hollandse” medelanders op Korsou. Hoe zou hij dan, als je al door de veiligheidscheck aan de deur komt, een zaal vol krijgen,NAf 50 a piece? Of zit de zaal dan vol resort-volk en staat de rest van het weldenkende segment buiten tegen de aanwezigheid van hem en zijn gorilla’s te protesteren?

 19. No good will come from this.

 20. @Wim, en nu???

 21. Stiekem vind hij de Cariben best leuk, een zonnetje pakken. Bruin bakken. Hier is hij tenminste veilig van die Marokanen.

 22. Als hij slim is geeft hij een toespaak op Blue Bay of Janthiel en vraagt 50 gulden per persoon entreegeld. Zo kan hij zijn vakantie binnen een kwartier terug verdienen.

 23. Wilders hier en een onderzeeer.. Gaat Nederland militair ingrijpen?

 24. Yep, en met 8 man bewaking, triest!

 25. rob, Wilders is met vakantie op het eiland

 26. Weer zo,n snoepreisje