• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Een hotel aan de John F. Kennedy Boulevard is vanmorgen rond 03.32 uur overvallen. Drie gemaskerde mannen drongen gewapend het hotel binnen. Ze namen onder meer een kleine kluis mee. De overvallers zijn nog voortvluchtig.

Volgens een 54-jarige bewaker dwong het drietal hem om op de grond te gaan liggen, waarna ze de lobby binnengingen en de twee baliemedewerkers (30 en 37 jaar) bij de receptie bedreigden. Daarna ging het trio een kamer achter de receptie binnen. Daar sloegen ze hun slag. Vervolgens gingen de drie er met hun buit te voet vandoor richting het strand van Piskadera. Later op de morgen vonden hotelmedewerkers het kluisje terug op een parkeerplaats bij het genoemde strand.

Informatie
Het overvalteam onderzoekt de zaak. Heb je informatie, deel die dan via telefoonnummer 8666140 of 8666192. Ook kun je 24 uur per dag 917 bellen of de anonieme tiplijn 108.

4 reacties op “Gewapend drietal overvalt hotel”

  1. kluis? kleine kluis, grote kluis je moet het maar weten waar die staat toch.

  2. Scherpe cameras, panicbutton?

  3. @Carlos, De politie is druk bezig om mensen te bekeuren die naar hun werk gaan maar bv vergeten zijn hun auto op tijd te keuren..Dat is belangrijker voor ze.. zgn zodat er dan geen mensen in afgekeurde autos rondrijden wat gevaar oplevert.. Helaas kan je toch 3 mensen doodrijden en gewoon nog geen dag hebben gezeten.

  4. Deze drie overvallers tonen geen beetje respect en ook geen vrees voor de politie, zoals alle andere voorgangers. Met een pistool in de hand betekend dat een vette salaris na een roofoverval, en de volgende week weer een beetje. Van de Politie hoeven zij echt niet bang te zijn die doen niets, en dat weten ze. Ze lezen ook de kranten en zien dat er maar minder dan een kwart van de misdadigers opgepakt worden. En na een tijdje de politie de achtervolging op geeft. Mooie uitzichten…Cajosh