• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

kapmes macheteCURAÇAO – Aan de Caracasbaaiweg is gisteravond rond 23.44 uur een verkeersruzie behoorlijk uit de hand gelopen. Een 24-jarige automobilist verklaarde tegenover de politie dat ter hoogte van de rotonde van Janwé een pick-up tegen zijn auto botste. Toen hij uitstapte om naar zijn auto te kijken, ontstond er een discussie.

De bestuurder van de pick-up werd zo woedend tijdens de woordenwisseling dat hij een kapmes uit zijn voertuig haalde. Hij bedreigde de man en sloeg daarna op de vlucht. Na een achtervolging werd de dader in de buurt van het portiershuisje van villapark Zuurzak aangehouden. In zijn auto trof de politie het kapmes aan. De 41-jarige A.P.d.T is aangehouden en voorgeleid aan een hulpofficier die hem in voorlopige hechtenis heeft gesteld in afwachting van het onderzoek. Zowel zijn pick-up als het kapmes zijn in beslag genomen.

9 reacties op “Man (41) woedend na verkeersongeluk, dreigt met kapmes”

 1. Jos, Ed en Makayu: my thoughts exactly. Fadá: Ooo….really? Niet zo lang geleden en vrij kort achter elkaar op Curaçao : vrouwelijke douanier trekt dienstwapen bij privé verkeerssituatie en rechercheur buiten diensttijd gaat al zwaaiend met dienstwapen een private kwestie “regelen” in de drukke binnenstad.
  Misschien is het de zon, maar dit soort driftig, korte lontjes-gedrag door een gewapende wetshandhaver, wijkt ernstig af van wat aan deze kant van de plas bekend staat als “NAGgen” (normafwijkend gedrag). Just my 2 cents…..

 2. Miyanna@

  Het is idd wel een menselijke reactie dat je boos wordt als iemand je spullen beschadigd.

  Alleen in dit geval is de gene die iemand anders zijn auto beschadigd boos en bedreigd hem met een kapmes ,dat is wel even iets anders.

 3. @mr T, de helft van je volk woont al in europa

 4. Laten we niet generaliseren overal op deze wereld wordt je boos als iemand aan je spullen komt, want je hebt er hard voor gewerkt.
  Niet alleen mensen op Curacao wordt direct boos en driftig, overal

 5. @Makayu: DAT IS OP ST MAARTEN GEBEURT!!! GOED LEZEN en je naam veranderen naar MAKAKU

 6. Jos, er vertrekken per dag meerdere vliegtuigen naar europa dan weet je zeker dat het VOLK
  met 3 meter lange tenen niet tegen komt.

 7. Zelfs politie-agenten in burger gaan door het lint als er op hun “heilige koe” een krasje wordt veroorzaakt en trekken zonder schaamte hun dienstwapen (BUITEN DIENSTTIJD !) om hun machogedrag kracht bij te zetten …. LOOSERS !!!!!

 8. Een voorbeeld voor de samenleving deze messenzwaaier. Men heeft hier slechte beheersing van de emoties, onvoorstelbaar wat een explosief volk met tenen van 3 meter lang.

 9. De gebruikelijke primate reactie. Niks nieuws onder de zon.