• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

vlag venezuelaCURAÇAO – Het Venezolaanse ministerie van Buitenlandse Zaken sluit de consulaten op Aruba, Bonaire en Curaçao. Volgens de Venezolanen is de veiligheid na een ‘fascistische aanslag’ niet langer gegarandeerd. Vanmorgen vroeg reed een man met zijn auto het consulaat op Aruba binnen en richtte een ravage aan.

Volgens 24ora.com is de chauffeur, die inmiddels ingerekend is, een Venezolaan. Hij was gisteren overgekomen uit zijn geboorteland. ook was hij onder invloed van drank. De Arubaanse politie heeft niet bevestigd dat het daadwerkelijk ging om een doelbewuste aanslag of een ongeval.

teleSUR consulaat Venzuela op Aruba Foto: TeleSUR

3 reacties op “Venezuela sluit consulaten ABC-eilanden”

 1. cureye, wat een waanzinnig domme reactie van je…

 2. @Etienne, dat is natuurlijk niet de werkelijke rede. How about dat vanuit NL buitenlandse zaken geen woord is gekomen. Geen afkeuring of iets. NL diplomatiek ten top. Venezuela is voor ons natuurlijk absoluut niet belangrijk. Niet voor die verotte fabriek of ons voedsel.
  Het is absurd dat NL buitelandse zaken niets aan het plannen is voor de mogelijke situaties.
  How about de venezuelanen die hier al zitten en asiel kunnen aanvragen. Vanuit historisch perspectief staan onze deuren wagenwijd open als Venezuela problemen heeft.

  Wordt paniekvoetbal als de bom barst.

 3. Weet je hoe absurd dit is? Maduro is kinderachtiger dan een klein kind! Stel je even voor dat de kop als volgt zou luiden:

  Nederland sluit de vertegenwoordigingen van Nederland op alle eilanden wegens het feit dat op een van de eilanden een dronken makamba met zijn auto tegen het gebouw is aangebotst. Oh ja nog een ding: de bestuurder is (dus) een fascist!

  Maduro, je dagen zijn hopelijk geteld. Arm, arm, arm Venezolaans volk.