• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – Bij Mangusa aan de Cas Coraweg hebben dieven gisteravond geprobeerd de pinautomaat mee te nemen. Eerst reden de overvallers met de auto de voordeur van de supermarkt kapot. Vervolgens probeerden ze de ATM los te rukken met een ketting.

Ook sloegen ze met ijzeren voorwerpen op de automaat. Ze slaagden er echter niet in om de automaat mee te krijgen, maar waren door hun kabaal wel opgemerkt door de bewakers. Met twee vluchtauto’s gingen de overvallers er vandoor.

Achtervolging
Met hoge snelheid sloegen ze vervolgens op de vlucht richting Zeelandia. Zowel de politie als de beveiliging zette de achtervolging in, waarbij de politie enkele schoten heeft gelost. Een witte Kia Rio verdween in de richting van de Dr. M.J. Hugenholtzweg en ontkwam. De andere vluchtauto, een grijze Hyundai Tucson, ging richting Berg Altena. De achtervolging ging daarna via Saliña richting de Dr. Maalweg tot aan de Kaya Tinashi. De politiewagen knalde uiteindelijk tegen een omheining van een woning.

Koraal Specht
De Hyundai is later verlaten aangetroffen en in beslag genomen. In de auto trof de politie meerdere gestolen goederen aan. Ook het voertuig zelf is hoogstwaarschijnlijk eerder gestolen bij de Schout bij Nacht van Staverenweg.

Zoektocht
De bestuurder van de Hyundai is gezien terwijl hij uitstapte. Hij droeg een jeans en had gevlochten haar. De omgeving van Koraal Specht is vervolgens afgesloten, waarna er in de buurt is gezocht. De verdachten zijn echter nog steeds voortvluchtig. Wel zijn er bloedsporen aangetroffen, wat er op duidt dat een van de voortvluchtigen gewond is geraakt.

Informatie
De recherche onderzoek de zaak. Heb je informatie die wellicht relevant is, bel naar de recherche via telefoonnummer 8666219 of 8666221. De telefoonlijn 917 en de anonieme tiplijn 108 zijn beide 24 uur per dag geopend voor tips in deze zaak.

7 reacties op “Ramkraak op ATM Mangusa leidt tot wilde achtervolging”

 1. Ik dacht dat we zo’n super de luxe drone hadden

 2. Als de dieven toch geen straf krijgen dan moeten ze at least opdraaien voor de schade die ze hebben aangericht.

 3. Zie het als een oefening voor de politie. Een wilde achtervolging met verkeerde afloop. In de aanloop naar Carnaval heeft men blijkbaar geld nodig. Mijn advies: Koraal Specht uitkammen.

 4. Art heeft gelijk. Ik ken plaatsen waar actief in drugs gehandeld wordt en een heterdaadje erg makkelijk is, maar waarom zou ik het doen als de criminelen net als Brian Mariano geen enkele straf wordt opgelegd?

 5. De schade laten betalen of de familie. Je moet ze laten voelen in de portemonnee.

 6. Waarom zou ik politie en justitie helpen? Als de verdachten al veroordeeld worden hoeven ze hun straf toch niet uit te zitten. Zie Brian Mariano.

  Door niet te helpen met de opsporing voorkom je daarom de kosten van een zinloze rechtszaak.

 7. Het gaat zo lekker op het altijd gezellige Curacao 🙂