• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Malvina CeciliaCURAÇAO – “Fundashon pa Deporte i Responsabilidat Sosial (FDRS) gaat door om de idealen van jongeren in de toekomst te verwezenlijken.” Dat zegt Malvina Cecilia tegenover Radio Hoyer 2 naar aanleiding van de bevindingen van het SOAB-onderzoek naar FDRS. Ze ontkent misbruik van geldelijke middelen.

De conclusie van het SOAB-rapport dat de subsidie-aanvraag te laat is ingediend en FDRS dus geen recht op subsidie zou hebben, noemt Cecilia een verschil van interpretatie. “FDRS was een beleidsvoornemen en geen subsidie. Het is een opdracht vanuit de regering aan de minister van Financiën om het uit te voeren”, aldus Cecilia.

‘Menselijke fout’
Onduidelijkheden bij de berekening van de subsidie in het Ministeriële Besluit noemt Cecilia ‘spijkers op laag water zoeken’. Ze erkent dat er een ‘menselijke fout’ is gemaakt bij de berekening.

Malvina Cecilia in gesprek met Rick Hart

4 reacties op “Cecilia: ‘FDRS gaat door’”

 1. Dit stinkt aan alle kanten. Snel een stichting oprichten, die vlotter het geld krijgt dan menige andere rechthebende van de overheid… Een miljoentje..gut.. En statuten die ervoor zorgen dat STBNO, ARC, SOAB er fijn buiten kunnen blijven omdat het geen overheids entiteit is. Hobby van Asjes voor “zijn” mensen. En dan als meest urgente project, de eigen autos.. PAIS zal het wel normaal vinden (niet ons ministerie) en Asjes zal “respect opleggen”. Gaat lekker zo.

 2. Deze stichting is volkomen overbodig. Er zijn al andere instanties die zich met deze doelgroepen bezig houden. Alleen al uit de naam blijken al twee hele verschillende doelgroepen. Bij de oprichting moet men bedacht hebben laten we het vooral breed en vaag houden dan kunnen we nog beter soemelen. Uit verschillende bronnen heb ik vernomen dat deze vrouw echt niet deugd.

 3. Hier past men vrolijk de wetten en regels aan al naar gelang het men uitkomt. Het gaat ook niet om de sport voor jongeren, het gaat alleen om gratis geld van de overheid zoveel mogelijk in de zak te kunnen steken.
  Neem aan dat de bestuursleden namelijk ook recht hebben op een telefoon, creditcard, lunchgeld en uiteraard een riant salaris.
  Als er dan iets overblijft dan zou dat ………..eventueel kunnen worden besteed aan het werkelijke doel, promoten van sport.

 4. En zo blijft het maar door gaan op curacrim.het spreek woord.Mooie praatjes vullen geen gaatjes.is hier tenoemen als,mooie praatjes vullen wel de gaatjes(lees zakken).