• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Min Palm - Sint Maarten-8CURAÇAO – Minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling heeft tijdens zijn werkbezoek aan Sint Maarten een protocol ondertekend. Hierin verklaren beide landen meer samen te werken ten behoeve van economische vooruitgang.

Ook bracht Palm een bezoek aan de Juliana International Airport en Sint Maarten Harbour Group of Companies.

Afspraken gemaakt
Er zijn onder meer afspraken gemaakt over het uitwisselen van kennis over de (lucht)haven en inzage van statistieken met betrekking tot toerisme. Daarnaast wordt er samen gezocht naar Caribische instituties, die zowel Curaçao als Sint Maarten kunnen vertegenwoordigen in de regio.

Min Palm - Sint Maarten-10

3 reacties op “Palm ondertekent protocol Sint Maarten”

 1. Info uitwisselen over de luchthaven ?

  En CAP maar beweren dat ze alle kennis in huis hebben !

  Beste meneer Palm, wanneer je gewoon met GEZOND verstand naar het reilen en zeilen op Hato kijkt dan hoef je geen deskundige te zijn om vast te mogen stellen dat het daar volledig verkeerd gaat.
  Straks hebben we een schitterende airport, die helaas……………….ONBETAALBAAR is, waardoor het aantal reizigers fors acheruit zal gaan. Alleen de bestuurders van CAP vinden het prma, want die kunnen vrolijk hun zakken blijven vullen. Reken maar dat die niet voor een laag salarisje daar zitten.

 2. protocol tussen twee eilanden binnen één en dezelfde koninkrijk??? Wat een onzin.

 3. Uitwisselen van Kennis mbt luchthavens.. Airport tax is een stuk goedkoper daar! Ga maar onderzoek doen waarom?