ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Henk Pasman uit zich vandaag over de nalatigheid van de overheid na orkaan Tomas.

De wateroverlast na orkaan Tomas in 2010 heeft miljoenen schade opgeleverd en een dode. Na drie jaar heeft de overheid eindelijk besloten de beide duikers onder de Rijkseenheidboulevard uit te baggeren. Vraag is wel of hiermede voldoende capaciteit voor de waterafvoer naar zee is gecreëerd.

Vele bedrijven, woningen, ziekenhuis en hotel rondom Groot Davelaar, Zeelandia en Saliña kunnen nu eindelijk rustig slapen bij een forse langdurige regenval. De overheid (Openbare Werken) moet echter niet weer jaren gaan inslapen maar dit jaarlijks bijhouden!

Uitbaggeren

6 reacties op “Ingezonden: ‘Wateroverlast na Tomas’”

 1. Meneer Henk,
  Niet te vroeg juichen.
  Heeft u al gekeken aan de kant van de Freezone ??
  Er is gewerkt aan 2 kanten met draglines en met buizen.
  Zou het in het midden ook gelukt zijn ? En het 2e deel in de Freezone zelf ?
  En de duiker in Salina waar de KFC bovenop is gebouwd ?
  De rooi van de Caracasbaaiweg bij de stoplichten is weer flink begroeid.
  Laten we eens wachten op de eerste flinke regen buien.
  En als de caracasbaaiweg niet onderloopt en het links vooraan in de zone ook niet onderloopt dan zijn we weer een stapje verder.

 2. @Jackson, Schotte en kornuiten deden ook wat met je belastinggeld hoor. De wereld rondreizen met prive fotograaf en uitgeven op feestjes en aan vrouwen..

 3. Huidige regering was niet de regering te tijden van Tomas.. dus in dat opzicht hebben zij het redelijk snel opgepakt.

  Dit zijn in iedergeval wel punten waarbij je het idee hebt dat er tenminste iets met je belastinggeld gedaan wordt…

 4. Wees blij dat er in ieder geval wat gebeurt.

 5. Het enige wat de politici bijhouden is hun eigen portomonnee.

 6. Had geen proriteit onder regering Schotte