• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

MotorfietsCURAÇAO – Een motorrijder is gisteren iets voor middernacht ernstig gewond geraakt. Hij liep meerdere botbreuken op toen hij aan de Jan Norduynweg de macht over zijn voertuig verloor. De politie vermoedt dat hij aan het feveren was met meerdere motorrijders, waarna hij tegen een stilstaande auto botste.

Door de botsing raakte de motorrijder gewond aan zijn hoofd en liep hij een breuk aan zijn linkerarm en rechterbeen op. Hij is per ambulance naar het Sehos vervoerd.

16 reacties op “Botbreuken motorrijder (26) na fever”

 1. Jokers!!!!

  Cars don’t stick to the traffic rules (speed limit) let alone those idiot bikers! Even if you call yourself ‘netjes’, bunch of hypocrites!!

 2. PG@ Ik kan het wel voor je begrijpen, maar jij moet wel begrijpen dat wat er nu allemaal met die motors en vooral s avond word gedaan, niet toegestaan is bij niemand, al kan het een kleine groepje zijn, maar dat herrie en overlast van die groepje dat jij denk. Dit is vreselijk en afschuwelijk.
  Ik was ook een motorrijden, maar ik ben ermee gestopt, want het slaat nergens meer op en ik had het al verwacht, dat als er iets zou gebeuren, dat iedereen die echt last van hebben, het zal zeggen, Beterschap voor hem. Normaal zou iedereen het erg moeten vinden, maar nu zeker niet want hij heeft er zelf voor gezorgd. En er zit nu een persoon met een auto dat je nog niet weet wie voor die schade opkomt, en of het iemand die zijn vervoer hard nodig heeft voor zijn werk, familie enz.

 3. Enkele weken geleden kwam een motorrijder op zijn achterwiel me tegemoet, verder geen verkeer op straat. Ik stuurde iets naar links, bleef ruim op mijn weghelft en meters van hem vandaan. Oei, oei wat was meneer boos, hij kwam me achterna, geen helm op, erg boos……. Op zichzelf. Hopelijk heeft hij een lesje geleerd.
  Ben zelf ook motorrijder, maar weet me te gedragen. Stunten en crossen doe je niet op de openbare weg.

 4. Wat ik me afvraag is of nu deze randdebiel met zijn botbreuken die nu in het ziekenhuis ligt, nu gaat nadenken. Zal hij spijt hebben dat hij zo stom is geweest met zijn “macho” fever gedrag? Zal hij als hij (hopelijk nooit meer) op een motor stapt dit keer wel normaal rijden??

 5. Gevaarlijk rijgedrag = rijbewijs inleveren en voertuig confisqueeren. Punt uit.

  “De politie vermoedt ….”, nee, het was aan het ijzelen en sneeuwen, toch?

 6. Oh ja, ik rij zelf al 28 jaar motor, schade vrij (afkloppen)
  Daarnaast heb ik hier in een jaar tijd 2 motorvrienden moeten begraven die door schuld van een andere bestuurder (lees bestuurder van een auto, allebei onder invloed) om het leven zijn gekomen.

 7. Heb nooit gezegd dat er geen iditoten zijn onder de motorrijders hier op het eiland, alleen worden we allemaal over 1 kam geschoren.
  Beetje jammer….
  En dan hebben we het nog niet over al die autobestuurders die dronken, feverend, file inhalend, afsnijdend, door rood licht heen rijden, voetgangers dood rijden en talloze ongelukken veroorzaken….
  Misschien ook een monument voor neerzetten ?

 8. @ PG,

  Misschien niet leuk voor jou om te horen, maar exact hoeveel motorrijders houden zich wel aan de regels of veroorzaken geen overlast (zonder uitlaat rijden, met 4 naast elkaar, voor een terras gaan staan te gassen etc) ?

  Ik denk dat je het met me eens kunt zijn dat het er niet veel zijn.
  Misschien dat jij de herrie van een motor zonder uitlaat leuk vindt, ik en velen met mij vinden het gewoon een teringherrie en het verstoort mijn avondje uit in grote mate. Ik heb geen zin om op een terras te zitten, waar een clubje motorrijders even het gas moeten opendraaien omdat ze anders hun hormonen niet kwijt kunnen.

  Respect krijg je van mij wanneer je je aan de regels houdt en je je als een heer gedraagt in het verkeer. Dat houdt dus in dat er ook gewoon een uitlaat op je motor moet zitten, want ook hier geldt dat er een maximaal aantal decibels uit het ding mag komen. De politie controleert er niet op, maar de wet bestaat wel.

 9. @PG,

  Een monument voor 7 dodelijke ongelukken van motorrijders?
  Ze zijn niet verongelukt omdat ze zich zo netjes aan de verkeersregels hebben gehouden.
  Maar hebben wel een monument.

  maar de 3 onschuldige mensen die in de ochtend tijdens hun sportieve wandeling door een crimineeltje dood zijn gereden, daar is niets voor?

  Er klopt iets niet.

 10. @PG, Ik wil graag rustig slapen in de avond maar heb malloten op motoren die snacht moeten feveren etc.. Ook heb ik al een paar keer bijna een motor op mijn auto gehad omdat ze stuntjes aan het doen waren en dan nog ook kwaad op mij worden!

 11. En natuurlijk scheren we alle motorrijders weer over 1 kam….
  Meteen alle politici dan ook maar corrupt en alle politie gebruikt ongepast geweld tegen burgers…
  En zo kunnen we nog wel even door gaan

  Hoe kortzichtig kan een mens zijn?

 12. Nu is het een stilstaande auto!! Laatst reed er ook zo’n mongool voorbij terwijl ik met 2 kinderen in de auto zat…

 13. En Balborda en de motorrijders op Curacao maar eisen dat ze ‘respet’ krijgen van de rest van de bevolking

  Tijdens mijn rij-opleiding bestond er geen module: ‘feveren’ en voor zover mij bekend is dit nog steeds geen examen onderdeel.

  Derhalve lijkt het mij zinvol dat Balborda zijn excuses aanbiedt aan de bevolking, het zogenaamde monument laat verwijderen (alle motorrijders zijn immers door schandalig weggedrag om het leven gekomen) en dat we dat gaan vervangen door een overlastmeter.

  Voor het overige deze motorrijder voor de komende 5 jaar zjn rijbewijs ontnemen. HIj heeft aangetoond het rijbewijs niet waard te zijn en is een gevaar voor de overige weggebruikers.

 14. Wie betaalt de schade aan de auto? De verzekeraar van de motor niet, want feveren is natuurlijk niet gedekt.

  Wie betaalt de medische behandeling van de feveraar? Wij allemaal vrees ik.

 15. Tja voor motorrijders een monument.
  En voor voetgangers niks..

 16. Gelukkig hebben ze alvast een mooi monument neergezet voor deze ‘heren in het verkeer’…..