minister Stanley Palm thumbCURAÇAO – Minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling brengt een werkbezoek aan Sint Maarten. Hier gaat hij onder andere in gesprek met minister Thadeus Richardson van Toerisme, Economie, Vervoer en Telecommunicatie over een mogelijke samenwerking.

Ook brengt hij een bezoek aan de Juliana International Airport en Sint Maarten Harbour Group of Companies.

5 reacties op “Palm brengt werkbezoek aan Sint Maarten”

 1. Of St Maarten en Curacao kunnen samenwerken ?????

  Na eerst decennia lang samen deel te zijn geweest van de Nederlandse Antillen en na enige honderden jaren in het Koninkrijk weet Palm nog steeds niet of er met St Maarten kan worden samengewerkt ?
  En na 1 snoepreis weet hij dat wel ?

  How about een telefoon, e-mail of video conference ? Is een stuk sneller en de economie op Curacao kan zijn aanwezigheid wel gebruiken dacht ik zo. Hij is per slot van rekening de minister van economiscche zaken. Hij zou van economische ontwikkeling moeten zijn, maar die ontwikkeling is ver te zoeken.
  De enige ontwikkeling is het groter worden van het negatieve banksaldo van deze regering.

 2. Ik weet dat deze minister op zijn departement al Stanley Snoepreis wordt genoemd.

  Hij is zo weinig op kantoor dat wanneer hij er eens is hij zich weer aan alle medewerkers moet voorstellen.

 3. Laat me raden, volgende reis naar Brazilië, toevallig tijdens WK, om te praten over mogelijke samenwerkingsverbanden met lokale touroperators. En daarna naar Australië om Curaçao te promoten ergens in de outback, op de terugweg even langs Dubai, voor kennisuitwisseling omtrent het klimaat en kwaliteit van het zand, en misschien nog even langs Miami (dolphins) voor een samenwerking op het gebied van telecom.

 4. Minster van vakantie.

  Vroeger zeker nooit meegemogen met vakantieplan 🙂

 5. En minister Palm hij snoepreisde voort.