mobieltjesCURAÇAO – Marcel Boekhoorn, eigenaar van de op Curaçao gevestigde ‘Antenna Company’, denkt goud in handen te hebben. Het bedrijf brengt een nieuwe antenne op de markt, waarmee mobiele telefoons beter bereik hebben. Dat meldt De Telegraaf.

Ook zijn telefoons hiermee beter in staat om wifi-signaal op te pakken.

Interesse
Samen met zakenpartner Roel Pieper voert hij gesprekken met diverse multinationals die interesse tonen in zijn ‘superantenne’. Ook Cisco, een bedrijf dat zich specialiseert in netwerkoplossingen, heeft interesse getoond. “De antenne is niet alleen toepasbaar in telefoons, maar ook in auto’s, routers, vliegtuigen, medische apparatuur, radarsystemen en apparaten die met andere apparaten communiceren”, meldt Boekhoorn.

1 reactie op “Ontwikkelingen op telecomgebied vanuit Curaçao”

  1. Roel Pieper heeft een fijne neus voor nieuwe technolgieen. Bekend is zijn volstrekte misser met het revolutionaire datacompressie systeem. Daar investeerde Marcel Boekhoorn ook in.
    Kijk hier: http://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Sloot

    Maak je geen zorgen: hier op Curaçao wordt geen antenne ontwikkeld, dus je telefoon blijft het gewoon doen. Marcel&Roel ontwijken alleen belasting hier.