• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Een man die politiebevelen heeft genegeerd na een verkeersongeluk, is opgepakt. De 50-jarige R.v.d.W. kwam zondagavond aanrijden na een verkeersongeluk en parkeerde zijn auto op de plaats-delict. Hij moest zijn auto weghalen van de politie. Dat viel slecht bij de man.

Hij werd agressief, duwde de agenten, schold hen uit en bespuugde hen. Volgens de politie gooide de man zichzelf op de motorkap van de politiewagen en klapte daarbij met zijn hoofd op de voorruit. De man ‘kopte’ daarmee een barst in de voorruit en hield daar zelf enige schrammen aan over. De man zit nog vast.

Gewond
Een vrouwelijke bestuurder was even daarvoor gewond geraakt toen ze door rood licht gereden was op het kruispunt Presidente Romulo Betancourt Boulevard en Kaya Gutierez i Geraldina. Zij moest met de ambulance weggebracht worden.

7 reacties op “Man opgepakt wegens opstootje na verkeersongeluk”

 1. Buitensporig geweld van politie agenten! Heb het filmpje gezien en ze liegen alsof het gedrukt staat! Deze mensen verdienen ontslag! Deze mensen horen niet bij de politie te werken.

 2. Ik ben normaal niet van het reageren op dit soort verslaggeving omdat ik denk dat Versgeperst zijn werk aardig goed doet. Maar in dit geval maak ik mij boos over het bericht.

  Deze man is een vriend van mij en ik ken het verhaal uit de eerste hand. Uiteraard was ik er niet bij, net als de verslaggever en alle mensen die reageren, oordeel dus allemaal niet zo snel.

  Er was een ongeluk gebeurd met een jonge dame die een auto van hem huurt. Zij had een vrij ernsitg ongeluk gehad, en was compleet van slag. Belde hem in paniek en hij is zoals het hoort zijn bed er voor uitgekomen, en er snel heengereden om haar te helpen.

  Hij parkeerde voor de afzetting inderdaad , dit klopt, en de politie vroeg hem zijn auto weg te halen. Hij zei ik zal dat zo doen maar ik wil graag eerst even naar haar kijken en helpen. Wat er tussendoor is gebeurd is ook mij niet 100% duidelijk, ik weet van zijn vrouw dat hij zich redelijk netjes heeft gedragen naar omstandigheden, de politie viel hem namelijk gelijk aan.

  Hij werd direct iin de boeien geslagen ondanks dat hij het rustig vroeg. Daarna duwden ze hem weg zijn armen omhoog trekkend en hem keihard vooruit duwend. Met volle kracht werd hij door de politie agent TEGEN HUN EIGEN AUTO AANGESMAKT PLAT MET ZIJN GEZICHT zodat de voorruit brak en zijn gezicht bloedde.

  Dit is allemaal gefilm door iemand die er bij heeft gestaan, gelukkig maar. Ik heb het filmpje gezien en ik werd er echt onpasselijk van. Er zijn dus getuigen dat de politie zich schandalig heeft gedragen. Ik hoop dus ook dat de agent zwaar wordt bestraft voor zijn buitensporige geweld.

  Vandaag wordt mijn vriend voorgeleid voor de officier van justitie na twee dagen in de gevangenis te hebben gezeten, wat ik begrijp wordt de aanklacht vernieling van een politie auto, dit gaat om dezelfde auto waar de politieman hem zelf tegen aan heeft geduwd.

  Ik hoop dat de agent zwaar wordt gestraft om dit soort excesen in de toekomst te voorkomen.

 3. Het is een nederlandse man die teveel op had en beetje vervelend en koppig was. Laat onze polities hun werk naar behoren doen. Als je teveel gezopen moet je niet eens auto rijden. Dat is in Nederland wel zo en die nederlanders weten dat heel goed. Maar hier op Curacao houden ze zich niet aan regels van hier.

 4. Net het filmpje gezien….. Idd toch een iets andere indruk dan deze verklaring….. Pfffff…. Politiestaat?????

 5. Door rood licht gereden ?? Dus iemand trok op bij groen zonder te kijken ???
  Spugen uitsschelden, wierp zich op de motorkap en tegen de voorruit…. Tjee.
  Aanloopje beetje springen en vlam barst in de ruit.
  In amerikaanse films zie tough politie guys mensen tegen auto’s smakken.
  Hier doen ze het zelf ? En die vrouw en die man hadden ook vast niks met elkaar te maken. Maar wie of wat was die andere bestuurder dan wel ?

 6. Lange tenen, kort lontje,….

 7. Met zulke lui zit je in je maag in het verkeer. Ezel. Knuppelen.