Jeanne-Marie Francisca thumbCURAÇAO – Het management van Fundashon Tayer Soshal hervat de betaling aan deelnemers. Bij een bezoek aan minister Jeanne-Marie Francisca van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) lieten 40 deelnemers aan het project weten al een tijd geen compensatie ontvangen te hebben.

Soraida Garia van de Handicap Right Foundation voerde overleg met deelnemers en maakte de minister duidelijk dat dit niet kon. Het management had de deelnemers per brief laten weten dat ze niet doorbetaald kregen als ze hun acties tegen het management voortzetten. Garia vroeg daarop aan de minister om tussenbeide te komen.

2 reacties op “Tayer Soshal hervat betaling aan werknemers”

  1. Net als in Nederland hadden ze geregel dat mensen met een Bijstand vrijwillig werk moest doen omdat ze al een inkomst ontvangen van de Overheid of dergelijk instanties .
    Moeten de Overheid of dergelijk instantie van Curaçao ook met zo een strategie plan overnemen . Curaçao is in de Nederlandse Constitutionele Monarchie toch .
    Dus Curaçao moesten ook de Nederlandse Economische Strategisch Plannen overnemen

  2. Hoe lang speelt dit nu al? En we zijn niet in staat om een dergelijk probleem wat toch niet op het hoogste niveau ligt op te lossen? Stel je voor dat we een echt problem zouden hebben..