• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

wapenCURAÇAO – Vier tieners tussen de zestien en achttien jaar oud zijn vannacht aangehouden wegens het overtreden van de wapenwet. Het viertal reed diep in de nacht op het kruispunt Kaya Wilfred Pieters/Kaya George Willems en gedroeg zich zeer verdacht toen de politie langsreed.

Hierop kregen ze een stopteken en werd hun auto onderzocht. In het middenvak van de auto trof de politie een vuurwapen aan. De jongens zijn opgepakt wegens het overtreden van de wapenwet. Het betref de achttienjarige R.S.M.W., de zeventienjarige D.S.G.M., de zestienjarige M.U.M. en de Colombiaanse E.J.M.P. die eveneens achttien jaar oud is.

8 reacties op “Tieners rijden rond in auto met wapen”

 1. de betrokken zijn zeker al weer vrij gelaten , dit in verband met hun maatschappelijke toekomst, keurige schoolgaande jongeren die nu hun sterke verhalen op het schoolplein kunnen vertellen.

 2. wapen laten controleren als het al eens eerder is gebruikt.
  bezitter van het wapen, verantwoordelijk stellen voor alle misdrijven die met het wapen zijn gepleegd, immers er zijn buurtwapens in de omloop.

  auto in beslag nemen, want een slimme advocaat zal als verdediging aanvoeren dat de jongens de auto hadden geleend en ze geen benul hadden van dat er een wapen in de auto lag. dus ook de eigenaar opakken van de auto.
  hopelijk word het wapen wel onderzocht op vinger afdrukken.

 3. Gewoon een goede actie van de politie.

 4. Ach, een stelletje kwajongens. Geef ze en berisping en weer de straat op sturen.
  Vroeg of laat komen ze vanzelf wel de verkeerde tegen en is de pret afgelopen. Tussen het vroeg en laat in zullen er natuurlijk wel enige onschuldige slachtoffers vallen, maar dat is karma ? Justitie stelt geen ene moer voor.

 5. Enige manier om ze te wat te leren is om ze nu 1 jaar rooien laten schoonmaken.. met een ketting om hun benen en in een oranje pak.. Dit sort jongeren hebben geen opvoeding thuis meegekregen dus zullen ze dat zo maar doen.,,. laat ze maar leren een keer te werken!

 6. En de bestuurder had een geldig rijbewijs ? Auto was vezekerd,
  En de colombiaan had een verblijfsvergunning?
  Geen bivak mutsen gevonen in de auto ? En het uiterlijk kwam niet overeen met de overvallers van de laatste weken.. drie mannen waarvan 1 met vuurwapen…
  Nummer 4 was de chauffeur…..

 7. hadden ze een rijbewijs?
  was de auto verzekerd?
  van wie was de auto?
  is deze in beslag genomen?
  waren ze nuchter?
  hoe kwamen ze aan het wapen?
  hoe reageren de ouders?

 8. Oppakken en meeteen naar de tuchtschool ermee als je 25 jaar bent kom je eruit een vak geleerd en terug de maatschappij in ,back to basic zoals het ooit was