• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Henk Pasman is in zijn nopjes omdat de pvc-pijpjes op het Wilhelminaplein zijn verwijderd.

Na vele e-mails van mijn kant heeft Openbare Werken (OW) eindelijk een aannemer opdracht gegeven de pvc-pijpjes voor de letters van Curaçao op het Wilhelminaplein te verwijderen. Mijn dank ook namens al onze toeristen aan OW.

Zie hier de foto’s van OW

pvc

PijpjesWilhelminaplein1

PijpjesWilhelminaplein2

8 reacties op “Ingezonden: ‘Pvc-pijpjes Wilhelminaplein eindelijk weg!’”

 1. Wilhelmina zonder pijpen. Maar nu met gaten.
  Door die pijpen zag je dat er gaten waren.
  En met een slijptol kabels verwijderen.
  Dat Is bijna net zo mooit als laatst in Emmastad.
  Daar waren ze met een hele grote shovel bezig om de randjes van de straat van onkruid te ontdoen. Hele wegdek aan gort en de randen ook.
  Henk… zeg er nou eens wat van…

 2. Toch wel jammer; nu moeten we het weer over iets anders gaan hebben.

 3. @ Tuna : helemaal gelijk. Het is te hopen dat Cafe Wilhelmina of een tijdje een choller water/zeep (en een tientje) zal willen geven om deze “grootse attractie” schoon te houden, maar dat houdt na 6 maanden op, denk ik.
  @ Marcus: my thinking exactly…….sue their butts. De “run of the mill” Hollander (pun intended) stuurt een briefje naar de Telegraaf (‘gezond verstand’ krantje), Brandpunt TV neemt het mee bij een volgende trip ( item: Aanslag op Nederlandse toerist op Curacaos stadsplein)

 4. Broddelwerk!!!!! Wachten tot de eerste Amerikaanse toerist erover struikelt en het land Curaçao een proces aandoet.

 5. Waar de aansluitingen zitten is helemaal niet belangrijk, het wordt nooit afgemaakt, er is geld aan uitgegeven en het is nu wel over zoals zovele nutteloze uitgaves hier zetten we dit op de lijst daarvan.
  De letters zullen steeds verder vervuilen en daar gaan we ons nu weer over beraden, misschien over een jaar of zo…?? Trieste bedoening hier waar nationale trots en het verkopen van het eigen land niet echt hoog in het vuile vaandel staan.

 6. weer iemand blij gemaakt

 7. Ze gaan de rekening toch niet naar Henk sturen?

 8. Nu nog straattegels erop en weer een probleem opgelost en vergeet niet een markering zodat iedereen nog weet in de toekomst waar de aansluitingen zaten ?