• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Gewapende overvallerCURAÇAO – Twee gemaskerde mannen hebben vannacht een 74-jarige vrouw overvallen. Ze sloegen de schuifdeur van haar woning aan de Kaya Dodo Palm in Brievengat kapot. Hierdoor werd de vrouw wakker en zag ze twee mannen in haar huis, waarvan een gewapend.

Vervolgens werd ze op het hoofd geslagen, terwijl de overvallers om geld vroegen. Door haar schreeuw om hulp sloeg het tweetal op de vlucht en hebben ze niets buit kunnen maken. Het slachtoffer had door de klap wat pijn aan haar hoofd, maar maakt het naar omstandigheden goed.

8 reacties op “Schreeuw bejaarde vrouw (74) jaagt overvallers weg”

 1. Ze moeten wetten maken zoals die van het land Singapoer , dan is Curacao snel af van alle krimi en drugs Problemen dan is het ook voor jong en oud leefbaar , de krimineel zal het niet eens er overdenken om een persoon ongeacht leeftijd aantevallen.

 2. Men moet eerst een balance opmaken om na te gaan OF deze criminelen mensen zijn die niet LEGAAL zijn, en indien, direct UITZETTEN en registreren MET foto en al op het Vliegveld Hato, zodat , men hen de toegang als zij weer proberen terug te keren op het weigert. Men leest vaak in de pers dat het mensen zijn uit andere eilanden

 3. Jammer genoeg Sjaak dat het niet alleen op het eiland gebeurt, wat je nu ziet is dat de trend gewoon overslaat van NL naar de eilanden.En trouwens helemaal mee eens met je voorstel, “OPHANGEN”.

 4. @ sjaak. dat is nu juist het probleem,ze worden niet gepakt.
  Moeder weet misschien wat kind doet maar geef hem niet aan bij de politie.
  Als het op straat gebeurt dan is de politie er nooit.
  maar ik ben het met je eens GEWOON AFMAKEN die lui.

 5. Dit gaat nergens meer over.
  Als je het recht in eigen handen neem dan krijg je tegenspraak.
  Het lijkt er wel op dat de Curacaoshe en nederlandshe mannen dit opzettelijk laten gebeuren om het land gecriminaliseert te houden.
  Er is daar meer overvallen per dag dan in nederland.
  Van zulke mensen moet je hun het recht van leven ontnemen ,onder druk llaten werken totdat ze ontploffen terwijl anderen die het zelfde lot wachten staan te kijken wat ze op hun bord hebben gehaalt. Elke dag bid ik dat dit ophoud maar elke dag weer het zelfde bericht.Laat dan de wet veranderen ,en laat dan iedereen zich zelf verdedigen net als in Amerika want Curacao en ‘Nederland die doen alles wat Amerikanen doen dus”OPLOSSING.als jij mij niet kan verdedigen dan moet ik het zelf doen . Het woord terrorist is al gevallen op Curacao, jongens let op dit kan opzet zijn. Een onverdedigbaar 444 vierkante kilometer denk goed na ”’laks of opzet.

 6. Iedereen die boven de 60 is is prooi voor het dievengilde!

 7. ERG

 8. Zodra die gasten gepakt worden, laten ophangen. Dan maar zo…
  Het gaat verdomme nergens meer over op dit eiland.