pistoolEen 62-jarige man werd vannacht opgeschrikt door het geluid van kogels en voetstappen in zijn huis in West Groot St. Joris. Toen hij zijn slaapkamerdeur opendeed werd hij aangevallen door twee gewapende mannen. Een van hen had een ijzeren staaf bij zich.

Een derde man doorzocht het huis, terwijl de twee andere mannen hem onder schot hielden en vroegen om geld en drugs. Het slachtoffer gaf aan geen geld noch drugs te hebben. Op dat moment sloeg een van de mannen hem meerdere keren met het uiteinde van een wapen. Hij raakte hierdoor ernstig gewond aan zijn hoofd. Na enkele bezittingen buitgemaakt te hebben sloegen de daders op de vlucht.

Informatie
Het overvalteam van de politie is op zoek naar informatie. Ben je getuige geweest of heb je iets gezien of gemerkt, bel dan het overvalteam via 8666140 of 8666192. Je kunt daarnaast tips geven via nummer 917 of via de anonieme tiplijn 108.

8 reacties op “Man (62) opgeschrikt door brute overvallers”

 1. Mijn ex-schoonvader is ook van de week overvallen. De buit: de huistelefoon en een oude mobiel. Het gevolg: een oude man van 86 die zich nu niet meer veilig voelt in zijn woning.
  Het gros van de politieberichten komt niet in de krant.
  Een paar grote honden in de tuin en een panic button aangesloten bij een alarmcentrale is zeker aan te raden voor alleenstaande ouderen.

 2. @para mira, Hou op met je racistische gedoe hier! ben je soms undercover Peppie Sulvaran?

  Hollanders hebben hier geen wapens!

 3. @ Paramira (ik ben antilliaans hoor)maar ik erger me aan dat domme gedrag..
  Hollanders dit Hollanders dat…daar gaat dit topic toch niet over.
  Als mensen geen respect hebben voor je spullen en het OM/Politie niks doet dan nemen burgers op den duur maar het heft in eigen handen…
  Er is toch een drone op het eiland?? nou ik merk er anders weinig van hoor..

  En mensen zijn mensen ongeacht het ras… niemand hoort aangevallen te worden door zulke no no’s die op makkelijke wijze aan spullen willen komen..

 4. Dit is te triest voor woorden. Als het zo doorgaat zal curaçao in toekomst een van de meest geweldadigste eilanden in caribbische gebied worden.

 5. Navarro slaapt gerust door en het OM is de weg kwijt. Triest, hopi tristu!

  Anto police ta hunga verstoppertje…….

 6. Alarmsysteem / camerasysteem! Wat heb je aan irritant chronisch blaffende honden, die trouwens eenvoudig te verdoven zijn?

 7. Raar hé, dat Hollanders wel over een wapen mogen beschikken op Curaçao maar dat geen Curacaonaar een wapenvergunning word toegekend. En dat de Politie zelf dat aanbeveelt!!

 8. Als ik dit lees stijgt mijn bloed op een bepaalde hoogte die ik niet kan verklaren en uitleggen?.11 jaar het zelfde meegemaakt.advies van de politie, koop een wapen en neem honden! honden kosten mij 200,00 per maand en die andere heb ik ook sindsdien geen last meer +.