PolitieCURAÇAO – De politie heeft gistermiddag in de mondi bij Sint Willibrordus het stoffelijk overschot gevonden van de 47-jarige Sjhubert Antonio Kopra. De man hing aan een boom en is vermoedelijk overleden door elektrocutie. Aan de boom hing een ijzeren balk waaruit een elektriciteitskabel hing.

Aqualectra heeft de stroom van de kabel gehaald, waardoor de brandweer het lichaam alsnog kon verwijderen. De man, geboren op 28 juli 1966, was al sinds september vermist. Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam volgens de politie vrijgegeven aan de familie.

6 reacties op “Politie vindt lijk in mondi Sint Willibrordus”

 1. Oepsss typfoutje…..doet moet doe zijn!!! Lol…

 2. @ Jacinto….

  Neem me niet kwalijk en begrijp me niet verkeerd, maar als je zo graag wilt reageren, doet dat dan AUB in de taal die je machtig bent, hetzij Engels of Papiaments! Begrijpt het overgrote gedeelte van de lezers hier ook wel! Want dat Nederlands van jou gaat echt nergens over!!! Nogmaals…niet slecht bedoeld, is een tip!!!

 3. Willibrordus was relatief rustig.
  Zal een dezer dagen www.wikicrimes.org weer eens moeten bijwerken.

 4. Eigenlijk in alle lijkontdekkingen moesten Forensische Dienst .
  De lijk grondig onderzocht om te ontdekken dat het is een of meer DNA op het lijk .
  De Politiearts onderzocht dat het doodoorzaak is van geweld of zelfmoord pleeg.
  Dus de Politiearts onderzocht het lijk eerst en dan pas de Forensische Dienst is aan beurt om het lijk grondig te onderzoeken .
  Het kan niet dat de Politiearts neemt alle beide taken om sneller een conclusies te concluderen .

 5. Wat een bizar en droevig bericht… Wel “fijn” voor de familie dat er nu duidelijkheid is.

 6. RIP, Blij voor de familie dat ze nu tenminste weten wat er met hem gebeurt is en dat ze hem een goed afscheid kunnen geven,