• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – Op de Schottegatweg Oost heeft gisteravond rond 21.05 uur een dodelijk verkeersongeluk plaatsgevonden ter hoogte van Promenade. De 38-jarige Indiër Chugh Naresh is daarbij overleden. Hij is de vierde verkeersdode van dit jaar.

Een Chevrolet Spark met drie inzittenden reed op de Schottegatweg Oost en stopte om af te slaan richting Asteroïdenweg. Een Toyota Altezza kwam uit de tegenovergestelde richting aangereden.Bij het afslaan ging het fout waardoor de beide auto’s botsten en de Chevrolet Spark een lantaarnpaal en een huis raakte. Door de klap werd Naresh, die op de achterbank van de Chevrolet Spark zat, uit de auto geslingerd. Hij is in kritieke toestand met ernstig hoofdletsel afgevoerd naar het ziekenhuis, maar overleefde het ongeluk niet. Om 23.07 uur constateerde een politiearts officieel dat hij was overleden.

3 reacties op “Vierde dodelijk verkeersslachtoffer van het jaar gevallen”

 1. Iedereen denkt dat dit een eenvoudige zaak is: de Chevrolet Spark heeft schuld.

  De werkelijkheid is echter anders. Als de Toyota Altezza ver boven de maximale snelheid reed had de Chevrolet Spark de inschatting kunnen (en mogen) maken dat die auto nog op zo’n grote afstand was dat hij de straat kon oversteken.

  Hetzelfde geld voor de dodelijke aanrijding van Schotte. Die had weliswaar voorrang, maar de auto die voor hem de weg opreed mocht verwachten dat Schotte maximal 40 km/u reed (wettelijke maximumsnelheid) in plaats van drie keer die snelheid (112 km/u) waarmee Schotte reed.

 2. Zal wel weer niet langzaam gegaan zijn……….

 3. Fasten YU’r seatbelts ???
  Hoeveel kids en volwassenen half tussen de stoelen en ramen hangen zonder gebruik te maken van gordels (niet macho genoeg of zo?)
  is niet te tellen…… gevolg ………..