politielichtenCURAÇAO – Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij gisteravond is de 24-jarige Rouell Randolf Grego Martina. De politie trof hem vannacht iets na middernacht aan. Hij lag op de grond naast een auto en gaf al geen levenstekenen meer.

Het slachtoffer was door meerdere kogels geraakt. De politie vond in de nabije omgeving van het stoffelijk overschot meerdere hulzen. Het lichaam is in beslag genomen door het Openbaar Ministerie (OM) in het kader van onderzoek. Over het motief achter de schietpartij is nog niets bekend. De recherche onderzoekt de zaak.

Tips
De politie is dringend op zoek naar personen die informatie hebben over de schietpartij. Recherche is bereikbaar op 8666219 of 8666221 tijdens kantooruren. Andere mogelijkheden zijn om te bellen naar telefoonnummer 917 of de anonieme tiplijn via 108.

3 reacties op “Identiteit dodelijk slachtoffer Jandoret bekendgemaakt”

 1. We kunnen beginnen met de aircos uit de politie autos te halen zo diende moeten de agenten de raampjes openen en horen ze tenminste wat er buiten gebeurt..
  In Mexico werden de mensen ook moe van de politie die niets doet tegen de criminelen en vaak met ze samenwerkte met als gevolg dat ze milities begonnen om zo hun zelf te kunnen beschermen!

 2. @ Carlos kort;

  Ik schaam me ook zo erg dat er op mijn eiland zoveel per dag gebeurt, en dat de politie er niets aan kan doen.Ikan me herinneren dat als je vroeger een agent met jij beantwoorde, je knal tegen je tanden kreeg ,vaak was het ook volkomen om macho te spelen(de man met de pet).Ik denk dat dit erger gaat worden want nu zijn ze ipv macho’s ,mietjes geworden en corupt .Maar eerlijk gezegt denk ik dat te maken heeft met het probleem SKS.
  Ik weiger te geloven dat er geen politie agenten met ballen meer zijn.

 3. Er word op Curaçao maar op los geschoten, en de Politie is altijd ver weg, en nooit aanwezig. Dat valt intussen op, dat de Curaçaose Politie niet instaat is het volk te beschermen. Er worden alleen maar opruim werkzaamheden verricht in een moord zaak, schoonmaak arbeid bloed weg wassen etc, en er worden vragen gesteld, en het volk aangewezen het geval zelf op te lossen.

  Ik ben erg teleurgesteld wat de beveiliging op Curaçao aan betreft. Iedereen die een wapen draagt maakt goeie kansen zich een goed leven op te bouwen, beter als studeren. Ja we hebben wel Politie, maar hun auto`s staan de hele dag en nacht op het parkeerplaats. De Curaçaose Politie verdedigt vooral zich zelfs. Als het volk op Curaçao begint zich zelfs te bewapenen om zich te verdedigen, dan hebben we een echt Probleem. Ik vraag mij af waar al deze wapens vandaan komen…?? Zou het geen goed idee zijn er voor te zorgen dat de controles verhoogd worden, zo dat minder wapens via de illegale weg Curaçao binnen komen, zodat de Politie, die dit sowieso niet graag doet, het veel makkelijker heeft dit probleem onder controle te krijgen. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen, maar er word op Curaçao ook niet genezen men begraaft alleen maar mensen. SIRBI I PROTEHA unta koi hari… .Cajosh