• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

dino bouterseCURAÇAO – De rechtszaak tegen de zoon van de Surinaamse president Desi Bouterse is wederom met een maand uitgesteld. Dat meldt De Telegraaf. Hij wordt verdacht van cocaïnesmokkel en verboden wapenbezit. Dino Bouterse werd opgepakt in Panama en uitgeleverd aan de VS.

Ook heeft hij naar verluidt hulp verleend aan de terreurorganisatie Hezbollah. Hij heeft nu tot 7 maart de tijd om zijn verdediging klaar te stomen.

‘Belediging’
Dino Bouterse verklaarde onschuldig te zijn. Zijn advocatenteam gaf eerder te kennen dat de arrestatie een ‘belediging is voor de presidentszoon en het volk Suriname’.

Edmund Muntslag
Het uitleveringsproces van de vermeende partner in crime van Desi Bouterse, Edmund Quincy Muntslag, is onlangs in gang gezet. Voor de rechtbank van Port of Spain wordt bepaald of hij wordt uitgeleverd aan de VS. Het duo zou samengezworen hebben om tien kilo cocaïne de VS in te smokkelen. In augustus zijn beide mannen gearresteerd. Bouterse werd in Panama-Stad aangehouden, Muntslag in Trinidad & Tobago.

1 reactie op “Zaak Dino Bouterse verdaagd”

  1. Bewijzen kan ik het niet maar ik heb zo het gevoel dat men Dino een val heeft gesteld en hij er in is gevallen. Maar volgens mij heeft men het op zijn vader Desi Bouterse gemunt. Van waar deze verraad komt zal mij ook een raadsel zijn, mijn gevoel zegt, eerder te zoeken onder zijn politieke tegenstanders….Cajosh