• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ivar asjesCURAÇAO – Premier Ivar Asjes is op dit moment op werkbezoek in Nederland. Hier heeft hij een onlangs een ontmoeting gehad met de ambassadeur van Panama José Manuel Terán Sittón, minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem en de burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.

Tijdens het bezoek werden mogelijke samenwerkingen besproken en gedachte uitgewisseld over onder andere de financiële situatie op Curacao en in Nederland. Daarnaast sprak Asjes met Aboutaleb over veiligheid in het centrum van Rotterdam, samenwerking op het gebied van de Rotterdamse haven en de sociale situatie van de Curaçaose jeugd in Rotterdam.

asjes1

12 reacties op “Asjes op werkbezoek in Nederland”

 1. Je schiet onwillekeurig direct in de lach als je dit illustere duo samen ziet 🙂

 2. Gister zat Fraudelyne Wiels, zoals ze inmiddels in Haagse kringen wordt genoemd, niet zo vrolijk aan tafel met Asjes en Plasterk in een onbekend onderhoud.

  Onze nationaal symbool van schaamte propte er nog een beschaamd lachje uit, maar het geheel oogde -zelf voor een persfoto- niet heel gezellig.

 3. Altijd als ik Asjes en Wiels naast elkaar zie wil ik overgeven. Soort zoekt soort.
  Ze zijn leugenaars, corrupt, bedriegers, slechte voorbeeld voor jeugd en toekomst van Curaçao.

 4. huub, je schrijft dus: MET HEEL VEEL DANK AAN GOD. Maar nu willen wij TERUG, dan schrijf ik: je vergeet te schrijven met heel veel dank aan god (wat die ermee te maken heeft weet Joost ook niet) en natuurlijk ook met heel veel dank aan de Makamba’s die dit mogelijk hebben gemaakt.
  Maar alles bij elkaar genomen komt jouw verhaal neer op, hoe noemen jullie het ook alweer, iets van “smoel so” of iets dergelijks. Neen ook op Curaçao gaat op, dat wat men zaait zal men zal oogsten.

 5. Ha, je ziet aan de ogen van Wiels dat ze zich niet op haar gemak voelt omdat iedereen haar ziet als de CV fraudeur die politieke vriendjes en haar dochter aan baantjes hielp.

 6. Ik weet nog goed dat in de tijd van Schotte, per week, iedereen zat uit te rekenen
  hoevaak Schotte weer eens op reis ging. Maar mensen deze vreselijke dief, Asjes, is idem dito. Op en neer gaat hij. Op Curacao problemen zat, mensen worden elke dag beter gezegd, elk minuut beroofd, vermoord. Asjes is even uit het VUUR. Lekker he?
  Ik begrijp onze bevolking niet meer. Ze maken mekaar af en de regering zit iedereen
  ook op klaarlichte dag te beroven. Wat is er in Gods aan de hand met ONZE CURACAO, wie o wie kan Curacao HELPEN. Wij willen terug, naar ons eiland. Maar dat kunnen wij niet
  in deze SITUATIE. Wij zijn NEDERLAND ontzettend dankbaar dat wij onze kinderen een
  goed ONDERWIJS hebben kunnen geven. Onze kinderen hebben stuk voor stuk hun
  goede BANEN EN HUN STABIELE GEZINNEN. Dat was ons DOEL. MET HEEL VEEL DANK
  AAN GOD. Maar nu willen wij TERUG

  kan

 7. Zal Rotterdam ook een straat, weg of laan benoemen immers de Hr Asjes is niet op werk bezoek maar bezoekt gewoon de geboorteplaats van hem.
  Wel leuk de enige echte Rotterdammer op de foto is de Hr Asjes. Nu nog het bewijs dat de Hr Asjes hier legaal op het eiland is, dus een verklaring NVT toen hij hier weer op het eiland is gekomen.
  dat zal dan zo in de jaren 70 moeten zijn afgegeven en elke keer getoond moeten worden bij een aanvraag voor een nieuwe sedula. bedoel een als je papiertjes van wiels haar CV kan tonen dan is dit toch ook niet zo moeilijk om een NVT te tonen van de jaren 70.

 8. Al weer op reis? Lekker zeg!

 9. Komisch Duo , met toeschouwer. Werkbezoek dus !! En dat verhaal over die Panameese ambassadeur is helemaal om te gillen. Valt mee dat er niet is gesproken over Curacao als “hub”voor Panama.

 10. Wimpiri dat het je niet opgevallen is dat Mark Rutte zijn afstand bewaart ten opzichtte van onze landsleugenaar valt me toch een beetje tegen. Staat wel leuk op zo’n statiefoto, ja want bij een staatsbezoek hoort tenslotte een statiefoto, toch ?

 11. Wat een trieste vertoning. Dat een vrouw met een zeer grote leugenachtige CV zo
  gewoon en zonder respect, gewoon in het openbaar kan verschijnen en zonder schaamte
  Wat een LEF, hoe kan iemand respect hebben voor die Minister President, die leugens
  goedkeurt. Een regering vol met Leugens. 50.000 gulden, stel je voor, voor een auto
  om mensen die ARM zijn te gaan BEZOEKEN cq HELPEN ? WIE KAN IN GODSNAAM ZOIETS ACCEPTEREN? ARME CURACAO.

 12. Jammer dat ik niet de gave heb om “gedachten” te kunnen lezen, dan zou ik er achter kunnen komen wat Aboutaleb over het IQ van onze doctoranda Wiels denkt. Zo te zien heeft hij een bedenkelijke blik in de ogen.