• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Min Palm - Opening Summit-2CURAÇAO – Minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling wil een strategisch plan voor de toeristische sector creëren. Dit maakte hij kenbaar op de Curaçao Strategic Tourism Planning Summit. Volgens Palm heeft Curaçao genoeg redenen om de sector beter te organiseren.

Palm stelt dat dit mogelijk is als alle spelers in de branche planmatig te werk gaan om gezamenlijk toekomstplannen te identificeren en vast te leggen. Tijdens de summit waren er ook enkele sprekers, waaronder de voormalig directeur van de Carribean Tourism Organization en ex-minister van toerisme op de Bahama’s Vincent Vanderpool en professor Abraham Pizam van het Rosen College in Florida.

Min Palm - Opening Summit-1

6 reacties op “Palm wil masterplan voor toerisme”

 1. Voordat zij enige stappen zetten moeten ze eerst SERVICE verbeteren.
  Service level op Curaçao is ZERO “laga di desea”.

  Criminaliteit is een andere zaak die ze serious moeten nemen. Niemand wil naar een eiland waar ze niet veilig kunnen rond lopen/ rijden/ sightseeing. Om geld uit te geven op een criminele eiland als Curaçao dan blijf ik liever thuis of reizen naar een andere eiland.

 2. @henk en sander.
  Precies wat ik ook dacht.
  Ik moet wel eerlijk zeggen dat we dit jaar toen we op Hato kwamen, we het personeel veel vriendelijker vonden dan de voorgaande jaren.
  In sommige winkels gaat het ook wel, maar in enkele botica’s en supermarkten is het personeel laks, ongeínteresseerd en onvriendelijk. Daar word je niet vrolijk van.
  Maar de veiligheid en de criminaliteit zijn wel punten die veel meer aandacht moeten krijgen.

  Je kunt wel veel reclame maken voor het eiland, maar als men denkt dat het er niet veilig is, zal men toch wegblijven.
  Verschillende kennissen hebben hierdoor afgehaakt en besloten naar Tenerife of zo te gaan. Ik kon praten als Brugman, maar ze durfden niet hier vakantie te vieren.

 3. Laat de regering daar mee beginnen en tucht en orde dat is de basis voor een goede samenleving ?

 4. Dat Masterplan dient biedt Palm natuurlijk volop gelegenheid voor een nieuwe reeks snoepreizen.

 5. @henk,

  wilde ik net ook schrijven, je bent me voor.

  maar ik denk ook dat de 1e stap moet zijn de armoede bestrijding en goede scholing en begeleiding voor de kansarmen in de samenleving.

 6. Stap 1 is criminaliteit aanpakken!! de vele berovingen en bv aanval op free port in de midden van de dag doet het niet goed voor touristen..
  stap 2.. Isla sluiten
  stap 3 Klantvriendelijk personeel!!