Coco Balentien politiefoto thumbCURAÇAO – Honkballer Wladimir ‘Coco’ Balentien heeft zich verontschuldigd tegenover zijn fans en teamgenoten. Dit terwijl hij onlangs verklaarde zich niet schuldig gemaakt te hebben aan huiselijk geweld. Dat meldt de Washington Post. Zoals gebruikelijk in Japan ging Balentien door zijn knieën tijdens zijn verontschuldiging.

“Ik wil mijn verontschuldigingen aanbieden aan al mijn fans en mijn teamgenoten voor wat zich de afgelopen tijd heeft afgespeeld”, zei Balentien tijdens de persconferentie in Japan.

Verleden
Hij was blij mee te kunnen doen aan de ‘spring training’ en gaf aan zich voor de volle 100 procent te willen inzetten, om samen met zijn team de zegen te behalen. Op de vele vragen van de pers over het voorval antwoordde hij: “Het behoort tot het verleden en ik focus me nu op honkbal. Het geeft me geen fijn gevoel en ik wens het niemand toe dit te moeten doormaken. Ik wil gewoon honkballen.”

Huiselijk geweld
Naar verluidt drong Balentien het huis van zijn vrouw Karla Balentien, met wie hij in scheiding ligt, binnen. Vervolgens zou hij Karla bij haar arm hebben gegrepen, terwijl ze naar boven rende. Hier sloot hij haar op in de slaapkamer. Inmiddels is Balentien op borgtocht vrijgelaten. Zijn proces begint na het honkbalseizoen. In mei keert hij terug naar de VS om zijn scheiding af te ronden.

5 reacties op “Balentien verontschuldigt zich tegenover fans en team”

  1. Zo zie je maar weer, als je niets gedaan hebt ga je toch je verontschuldigingen aanbieden.
    Dus van nu af aan heet hij Wladimir “Pinokkio” Balentien. Kunnen ze de straatnaam ook even veranderen??!!
    De echte man die zijn vrouw niet mishandeld heeft maar toch zijn verontschuldigingen aanbiedt… Op Curacao een grote broek aantrekken, want anders ben je geen machomannetje.

  2. Apologizing…does not always mean that you are wrong and the other person is right…It just means that you value you relationship more than your ego.

  3. Deze actie siert hem wel, een knie val voor het grote geld.

  4. Buiten excuses aanbieden aan zijn vrouw zou hij ook de door ons aan hem gegeven award moeten teruggeven !

  5. Hij kan beter zijn excuses aanbieden aan zijn vrouw en het volk van Curacao