• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Henk Pasman beklaagt zich over de pvc-pijpjes en bekabeling op het Wilhelminaplein.

Al maanden probeer ik voor elkaar te krijgen dat deze pvc-pijpjes verwijderd worden en de bekabeling voorlopig onder de klinkers te stoppen. Ik ben nog steeds in afwachting, gezien er ergens in de toekomst verlichting wordt geplaatst.

Ik krijg het niet voor elkaar! Op elke foto zijn deze paaltjes met rode stickers te zien. Is dit de reclame die we in het buitenland willen door elke toerist die hier foto’s maakt? Wie onderneemt actie en geeft opdracht? De klus is in een uurtje geklaard. Of moet eerst een toerist struikelen en een been of heup breken, alvorens wij tot actie overgaan?

Pijpjes

DSC07220

5 reacties op “Ingezonden: ‘Haal pvc-pijpjes op Wilhelminaplein weg!’”

 1. Ach is ook weer zo typisch grootse plannen, maar iets 100% afmaken/afwerken ho maar !!!
  kijk in de bouw kijk verder om je heen ideeën genoeg, uitvoering en afwerken ??
  Alleen als het om eigen belangen en feesten gaat , is het perfect gedaan en geregeld

  Dus…………….????

 2. Plaats gewoon een kist over die electrische aansluitpunten met een sticker of schider op die kist met de woorden . Hoelang nog of Ay nos mes por

 3. @ Zorro een Amerikaanse claim voor een gebroken been / heup zal tussen de 20 á 30 miljoen $ zijn en zal door een Amerikaanse rechtbank worden toegewezen,misschien is het land Curaçao daar voor verzekert? in dit geval zal de verzekering niet uitbetalen! nalatentheid van de regering Het geval met die 3 Cubanen, die claim is al toegezegt door een Amerikaanse rechtbank en die is nu met rente 120 miljoen $ en daar komen ze niet onder uit, Curaçao zal een regeling moeten treffen en dat zal toch gauw ook in de miljoenen lopen.Maar je weet ook wel hoe de regering denkt,dat is voor de volgende regering ect ect ect.

 4. “Of moet eerst een toerist struikelen en een been of heup breken, alvorens wij tot actie overgaan?”
  Het antwoord hier op is JA.

 5. Misschien moet een bij voorkeur Amerikaanse toerist zijn been breken en de regering naar Amerikaanse maatstaven aansprakelijk gesteld worden. Na de 80 miljoen voor de Cubanen kan dat er ook nog wel bij.