ivar asjesCURAÇAO – Premier Ivar Asjes vertrekt morgen naar Nederland voor een werkbezoek. Hier heeft hij onder andere een ontmoeting met minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën.

Daarnaast brengt hij een bezoek aan de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, KLM-topman Camiel Eurlings, Fundashon ProFo en de ambassadeurs van Panama en Venezuela. Ook gaat hij in gesprek met de directie van de Netherlands Foreign Investment Agency in Den Haag. Op 1 februari is hij tevens aanwezig bij de dankbetuiging aan prinses Beatrix in Ahoy Rotterdam.

3 reacties op “Asjes aanwezig bij dankbetuiging prinses Beatrix”

 1. Is Curaçao niet aangesloten bij de gemeenschap van Latijns-Amerikanse en Caribische landen ( Celac ) of vond Jasjes dat het reizen eerst naar Havana en daar na door na Nederland teveel van het goede en heeft hij gekozen voor zijn al jaren lange aartsvijand Nederland,ook Jasjes is 180 % omgedraaid net zo als “Wijlen”Helmin Wils.

  ps.Gerrit de Raaf had er geen moeite mee gehad om 2 reisjes aaneensluitend te maken met medenemen van Stela van Rijn en zijn privé fotograaf.

 2. Hij blijft maar reizen maar ik zie geen vooruitgang op curaçao.

 3. Die Asjes..met de KLM praten? Misschien kennen ze hem nog uit de tijd van de ALM/DCA toen hij als gedeputeerde van de PLKP partij, deze bodemloze put bleef vullen met overheidsgeld, waardoor het IMF het hier  mis zag gaan en de partijbestuurders ervoor zorgden dat de winstgevende relatie met de KLM op de noord atlantische route naar de knoppen ging. Nu dus maar op de knietjes? Waar is je trots gebleven Asjes?

  Asjes gaat ook Beatrix bedanken? De PS is toch de PS niet meer. Als Asjes zich (de zelfbenoemde ) erfopvolger van Wiels vindt, dan moet hij toch even de “Wiels Legacy” erop naslaan.. Enkele voorbeelden van de PS visie op het koninkrijk..Wat zei Wiels?

  Het Koninkrijk bestaat alleen maar op papier verklaarde PS-leider Helmin Wiels in de Staten Cie. Wiels wilde ”alleen met een lid van de koninklijke familie om de tafel” als hij ”voor de onafhankelijkheid van Curaçao kan tekenen” en wilde de Koningin hier niet ontmoeten.

  De PS is veranderd, de tijden zijn veranderd. De PS nu als braafste jongetje van de klas in het koninkrijk. Het volk koos Wiels en krijgt dit?

  En de PS maar volhouden dat de partijlijn onveranderd is..