DominoCURAÇAO – Een potje domino bij een snèk in Tera Kòrá liep zaterdagavond behoorlijk uit de hand. Tijdens het spel ontstond er een discussie tussen twee broers en hun tegenspelers, die uitliep op een knokpartij. De broers werden hierbij ernstig mishandeld door meerdere mannen.

De twee slachtoffers van twintig en 28 jaar oud raakte hierbij onder andere gewond aan arm en gezicht, waarna de daders zijn gevlucht. De broers zijn per ambulance naar het Sehos gebracht voor medische behandeling.

6 reacties op “Potje domino loopt uit op vechtpartij”

  1. “Domino is een gevaarlijk spel: Het is aan een dominotoernooi te danken dat de Hollanders in 1625 het onneembaar geachte fort ‘El Moro’ op Puerto Rico op de Spanjaarden wisten te veroveren”.

  2. Ik heb anders ook Makamba vrouwen tussen de zwarte YDK bij sneks zien zitten onderweg naar bandabou hoor. Een plaatje was dat. Zij schijnen dat erg gezellig te vinden met het flesje bier in de handen.

    Domino is een ontzettend leuke denksport. Niet voor iedereen te spelen. Verreist veel denkwerk. En als het denken te zwaar wordt, wordt men onsportief. Jammer.

  3. Het maakt niks uit als de snacks binnenkort sluiten, want de Antilliaanse mannen gaan nu bij Chinese toko’s zitten tot heel laat. Maar het is wel goed ze zijn de bewaking voor die toko’s beter dan bij die snacks waar het gaat om die dominicaanse vrouwen.Veel geld opmaken en blut thuis komen

  4. Uit de berichtgeving blijkt dat het gewoon gevaarlijk is om bij een snek te zitten, bij domino wordt je in elkaar geslagen en bij gewoon een beetje chillen wordt je beschoten of slachtoffer van een atrako.
    Binnenkort wil de regering alle sneks sluiten!!

  5. tja onder di tafel wort heel veel gezeint or no ??

  6. Domino is een gevaarlijke sport!