Foto Rijksdienst: Politie BonaireCURAÇAO – De politie heeft de identiteit van één van de levenloze lichamen die gisteren op Bonaire is aangetroffen in een dam, bevestigd. Het gaat om Francis F.A. Lourens, geboren op Curaçao op 4 oktober 1986. Over de identiteit van het andere slachtoffer is nog niets vrijgegeven.

Wel wordt bevestigd dat ze beide om het leven zijn gekomen door een misdrijf.

Vondst lijken
De politie van Bonaire heeft gisteren twee lijken aangetroffen. Een van hen werd in een uitgebrande auto gevonden, in de buurt van Sabana Piedra Krus (de weg naar Rincon). Het andere slachtoffer werd gevonden in een dam achter een middelbare school in Kralendijk.

Nader onderzoek
Over de identiteit van het tweede slachtoffer heeft de politie nog niets vrijgegeven. Ook is het niet bekend of de vondst van de twee lijken in verband met elkaar kunnen worden gebracht.

Hoge prioriteit
“De vondst van de lijken worden met hoge prioriteit onderzocht”, meldt de politie. “De Driehoek Bonaire, bestaande uit gezaghebber Lydia Emerencia, Hoofdofficier van Justitie David van Delft en korpschef Hildegard Buitink, is zich bewust van het feit dat incidenten zoals deze een grote impact hebben op de samenleving. Om die reden wordt door de politiemacht van Caribisch Nederland (KPCN) en Openbaar Ministerie alles in het werk gesteld om de onderzoeken naar de gepleegde misdrijven in goede banen te leiden.” Ze krijgen hierbij hulp van de Kustwacht, douane, Recherche Samenwerkingsteam en de Koninklijke Marechaussee
.

1 reactie op “Identiteit levenloze lichaam Bonaire bevestigd”

  1. Lekker die YDK’s