• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

RechtszaakCURAÇAO – In de zaak tegen drie leden van de familie De Pool heeft het Openbaar Ministerie (OM) vandaag verschillende strafeisen geformuleerd. Tegen Adolfina de Jong (54) eiste het OM twee jaar cel. Egon de Pool (60) en Giovani de Pool junior (27) zouden zes jaar moeten zitten als het aan de aanklager ligt.

De familieleden staan terecht wegens drugsbezit en verboden wapenbezit. Bij een politie-inval in diverse panden trof de politie  een aantal kilo drugs aan en diverse vuurwapens. Het OM heeft ook geëist dat een auto en 8000 gulden van Giovani, 1800 gulden van Egon en drie vuurwapens verbeurd veklaard worden. De uitspraak volgt over twee weken.

7 reacties op “OM eist celstraffen tegen leden familie De Pool”

 1. Ze gaan toch niet mijn leveranciers opsluiten? Toch eens even de zoon van Amerigo Thode bellen om te vragen hoe dit zit.

 2. Je kan ze beter vrij laten rondlopen want de gevangenis is een lachertje je kunt gewoon door blijven gaan met je aktiviteiten..

 3. Ferdi, en dan deed Eline het voorkomen dat ze niets van de bezigheden van haar familie afwist.

  Terwijl ze rond reed in een van crimineel geld gekochte cabrio om haar van crimineel geld betaalde siliconenborsten te kunnen laten zien.

 4. En Curacao stuurt zonder schaamte Eline de Pool naar de Miss Universe verkiezing waar ze natuurlijk al afviel voordat de verkiezing begonnen was.

  Dacht men nu serieus dat de orgaisatie een miss in beeld wilde waarvan de hele familie in de drugshandel zit?

 5. Familiebedrijf. Mafiafamilie. Deze jongens zijn de kleinkinderen en achter kleinkinderen. Zo lang is deze familie al bezig en hebben heel wat op hun geweten. Heel Curacao weet dat! Het werd dus tijd.

 6. Waarom laten we de rechters nog gevangenisstraffen opleggen als die toch niet hoeven te worden uitgezeten?

  Voorbeeld, inderdaad Nelson, Brian Mariano. Het is volgende week een jaar geleden dat hij tot een jaar cel is veroordeeld voor smokkel van een kilo drugs. Gezeten tot dusver? Nog geen seconde.

 7. maar ze hoeven nooit te zitten zoals Brian Mariano denk ik