joshue lorenzo francsicaCURAÇAO – Twee mannen zijn opgepakt op verdenking van de moord op Joshue Lorenzo Francisca uit Buena Vista. Het gaat om een 27-jarige man uit Schiedam en een 28-jarige man uit Zwijndrecht. Francisca werd in augustus in Rotterdam in de deuropening van zijn huis in de Polslandstraat doodgeschoten.

In de woning van de 27-jarige verdachte is een vuurwapen gevonden. De politie verdenkt deze man naast moord ook van drugshandel. Het motief voor de moord zou er wellicht uit af te leiden zijn. De Rotterdamse politie vermoedt namelijk dat ook de overledene zijn geld verdiende met drugs. Zijn vrouwelijke medebewoner (26) is eveneens opgepakt.

Laatste woorden
Als Francisca eenmaal getroffen is door enkele kogels, slaan twee mannen op de vlucht in een donkere Seat Leon. De schutter is een donkere man met dreadlocks die een rood t-shirt draagt.

De moord is in september behandeld in het bekende Nederlandse tv-programma Opsporing Verzocht.

4 reacties op “Twee verdachten vast voor moord Joshue Francisca”

  1. @ Leonardo. Pira Mira is nogal selectief.

  2. Waarom reageert Para Mira en zijn vriendjes hier niet op??

  3. Sportschoolfiguur, actief in de drugshandel met geen plekje op zijn lichaam meer zonder tattoos, gaat zonder schaamte in de kerk zitten.

    Dat is nos kultura.

  4. Ze mogen dan wel schrijven een man uit Schiedam en uit Zwijndrecht, maar achter de komma blijven het gewoon export producten van de Dushi Hende.
    Mogen we weer trots op zijn.

    Jongens…………BEDANKT.