• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto Rijksdienst: Politie BonaireCURAÇAO – Bonaire is in rep en roer nadat er gisternacht twee lijken zijn gevonden. Het gaat om personen die op zeer ongewone manier om het leven zijn gekomen. Het onderzoek van de politie en het Openbaar Ministerie is in volle gang. Dat meldt Caribisch Netwerk.

De politie spreekt vooralsnog alleen maar van de vondst van twee levenloze lichamen.

Verkoold lichaam
Van een persoon is het verkoolde lichaam gevonden in een volledig uitgebrande auto in Rincon, in de buurt Sabana Piedra Krus. De persoon zat aan de passagierszijde voor in de auto. De brandweer was uren aan het werk om de situatie onder controle te krijgen. Na het blussen van de auto is de politie begonnen met het forensisch onderzoek.

Tweede lijk
Het tweede lichaam is gevonden in een dam achter scholengemeenschap SGB in Kralendijk. Die persoon had slechts een boxershort aan en verschillende diepe snijwonden aan het lichaam. Door de vondst van de lijken was de hoofdweg tussen Kralendijk en Rincon niet open voor het verkeer in de ochtenduren. Automobilisten werden omgeleid langs een alternatieve route. Inmiddels is het verkeer weer hervat.

Geen verklaring
De politie wil nog geen verklaring geven. De twee vindplaatsen zijn volledig afgezet. De politie onderzoekt de omstandigheden rond de twee doden, maar spreekt nog niet over moord. De geruchtenmolen over wat de bizarre incidenten zouden kunnen betekenen is nu al in volle gang op het kleine eiland. Niets wijst er op dat de sterfgevallen met elkaar te maken hebben, maar het algemene commentaar in Kralendijk is dat het ‘heel toevallig’ is dat twee doden gevonden werden rond hetzelfde tijdstip.

9 reacties op “Bonaire opgeschrikt door vondst van twee lijken”

 1. Van Persbureau Curáçao: “Lokale media weten te melden dat het zou gaan om twee mannen uit Curaçao. Eén van hen zou de 27-jarige Francis Lourens zijn.”

 2. @Chopi: ik heb vernomen dat de lijken beide Curaçaoenaars waren.

 3. En Bonaire was altijd zo rustig. Als je met de Duivel speelt.

 4. Who runs the business Bonaire?

 5. Yu di Korsow vermoord door Yu di Korsow op Bonaire. Gebeurt ook in Nederland en op Curacao. Dat is dood normaal, maar niet normaal dood. Een Curacao’s gewoonte. Gebeurt dus regelmatig, dus niet in paniek raken als je er niets mee te maken hebt.
  Moraal van het verhaal: blijf ver weg van drugs en de mensen die erin handelen. Dat is geen discriminatie hoor !

 6. @Chopi, LIjkt Curacao wel…

 7. @Chopi, ja ik vind het omleiden van het verkeer ook wat overdreven. Helemaal eens.

 8. Bijzondere gemeente van Nederland…….. met Nederlandse gewoontes….

 9. Laat ik iemand voor zijn:

  “Dat is vast niet gebeurd door vals te zingen in de kerk”