minister Stanley Palm thumbCURAÇAO – Minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling laat weten dat de overheid vorig jaar 100 miljoen gulden in de Curaçaose economie heeft gepompt. De helft daarvan is ook al daadwerkelijk uitgekeerd. Dit jaar wil de regering ongeveer 240 miljoen gulden investeren.

Van dat geld wordt veel gebouwd en gerenoveerd. Zo worden er diverse overheidsgebouwen en sportfaciliteiten opgeknapt en gaat er ook geld naar het nieuwe ziekenhuis in aanbouw. Met het gewld worden ook straatverlichting en stranden onderhouden. Naast huisvestingsprojecten krijgt ook Justitie er geld bij.

3 reacties op “Regering pompte vorig jaar 100 miljoen in economie”

  1. @Rambo, nee man, hij zorgde wel goed voor de motorkaravaan die hem overal naartoe begeleidde. Ieder bedrijf moet leren om zijn eigen broek op te houden. Het kan niet zo zijn dat de overheid bedrijven moet subsidiëren om in leven te blijven. De kleine man moet ook alle zeilen bijzetten om winst te maken.
    Het zijn juist de gesubsidieerde bedrijven die failliet gaan na het subsidie termijn.

    Geld moet je niet krijgen geld behoor je te verdienen!
    En indien je toch met geld wil strooien doe dat dan met jouw eigen geld en niet van ons belastinggeld!

  2. Regering Schotte verzorgde voor meer geld in de economie, Insel en DAE kregen veel geld en Saint Tropez Omundo en de Heeren verdiende ook veel geld

  3. Elk jaar na het regen seizoen werdt bij ons de zandweg onderhouden. Sinds 2009 is dit niet meer uitgevoerd. Kunt er ook voor zorgen dat bij ons de weg weer een keer opgevuld en geschaafd wordt. De buurt begint langzaam aan het gevoel te krijgen dat jullie ons mondi bewoners alleen maar nodig om op de fluwelen zetel komen en daarna bekijk het maar.