• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – De eigenaar van een illegale bakkerij is gisteren opgepakt door de politie. Na meerdere tips trof de politie op het woonadres in Gato de illegale bakkerij aan. Deze was gevestigd achter het woonhuis van de 40-jarige W.Z. uit China. Hij had drie illegalen in dienst.

In de bakkerij trof de politie twee mannen en een vrouw aan van Colombiaanse afkomst, die illegaal op Curaçao verbleven. Tijdens de inval vond de politie ook een grote som contact geld en een wapen. Deze zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De eigenaar van de bakkerij is voorgeleid aan de hulpofficier, die hem in hechtenis heeft gesteld in afwachting van het onderzoek. De drie illegalen zijn overdragen aan de immigratie-autoriteiten en worden het land uitgezet.

10 reacties op “Politie sluit illegale bakkerij, vindt wapen”

 1. good job….. opgeruimd staat netjes.

 2. Dit is wat de politie durft te doen!

 3. Nou doet de politie wat, is het weer niet goed.
  Als ze achter een atrako aan gaan, dan kunnen ze beter achter de moordenaars aan gaan.
  Als ze achter de moordenaars aan gaan kunnen ze beter achter Schotte aan gaan.
  Dat geouweh… moet wel een keer reeel worden, of niet soms?
  Alleen met klagen los je nooit iets op.

 4. @ Rambo. De een zegt van wel en de ander zegt van niet. Ik neem aan, dat men daarmee bezig is, maar er is ene Chris vWvA bij betrokken dus dan duurt het wat langer.

 5. @zorro, Maar wat is dan St. Topez? Die hebben ook geen vergunningen maar half Curacao gaat er heen om wijntjes te drinken van 15 gulden per glas..

 6. laat hard werkende mensen toch met rust en pak de echte harde criminaliteit op het eiland aan, die wie de atrokos plegen, de witteboorden criminelen, drugshandelaren, fraudeurs, oplichters en moordenaars.

  ok hij had een wapen thuis dat is niet goed te praten. ik kan mij er wel iets bij voorstellen gezien de hoeveelheid atrokos die op de chinezen worden gedaan.

 7. @ art en Sam. Ik neem aan, dat de bakkerij geen vergunning heeft en derhalve illegaal is. Belangrijker is welke illegale activiteiten er plaatsvinden onder het mom van een bakkerij. Er kan geen 200.000 gulden liggen alleen uit de verkoop van brood e.d.

 8. Wat is een illegale bakkerij? Is het soms illegaal om brood te bakken, wat te denken van al die mensen die thuis zelf hun brood bakken?!

  Wellicht beter om de aandacht te besteden aan het oppakken van overvallers, inbrekers en mishandelaars ipv broodbakkers.

 9. Nou inderdaad… Hoeveel mensen zouden daar nou onder te lijden hebben? Een bakkerij… Als het nou een meth lab was!

 10. Een illegale bakkerij? Haha, pluim voor de politie! Ik erger me dood aan alle sarcastische berichten hier normaal gesproken maar laat ze nu maar komen.