• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Patrick IllidgeCURAÇAO – Patrick Illidge, parlementariër in Sint Maarten, is vandaag aangehouden op verdenking van omkoping, witwassen en deelname aan een criminele organisatie. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM) in Sint Maarten. Op dit moment wordt hij verhoord. Het OM doet geen verdere mededelingen.

Het onderzoek genaamd Orca is in maart gestart naar aanleiding van het verschijnen van een filmpje waarop was te zien dat Jaap van den Heuvel, eigenaar van bordeel Bada Bing, stapeltjes bankbiljetten overhandigde aan Illidge. Van den Heuvel is vorig jaar reeds aangehouden. Zijn voorlopige hechtenis is inmiddels opgeschort.

6 reacties op “Patrick Illidge aangehouden in omkoopschandaal Bada Bing”

 1. @Abramaham, nu pas? Nou OM curacao mag er een voorbeel aan nemen.. Bientu is al wat 5 jaar bezig en Schotte loopt ook nog steeds vrij rond!

 2. Je hebt maar 1x de kans om iemand aan te klagen voor het delict. Dus voordat je diegene laat arresteren moet je sowieso van alles al klaar hebben om vervolgens diegene te kunnen berechten.

 3. Nu pas ? en er zullen nog velen volgen?.

 4. Prima, laat hem maar eens uitleggen hoe het e.e.a. in elkaar steekt.

 5. Ongelooflijk dat deze man nu pas gearresteerd wordt terwijl de videoopnames met overduidelijk bewijs van zijn omkoping al een jaar oud zijn.

  Ongelooflijk ook dat hij al die tijd gewoon in het parlement kon blijven zitten en geen parlementarier die daar tegen protesteerde,

  Maar op Curacao is het niet anders, ondanks dat Schotte verdachte is in een grote corruptie en witwaszaak stapt hij gewoon weer de Staten binnen en heeft hij het lef om kritische vragen te stellen over fraude in een overheidsstichting.

  En ook hier vinden alle andere parlementariers, inclusief de grootste slapzak van allemaal – Alex Rosaria, het allemaal goed.

 6. eindelijk….!!!!!!
  hoeveel bewijs hebben ze nodig.
  moet het echt allemaal op film staan voordat dit soort figuren gearresteerd kunnen worden?