• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Coco Balentien thumbCURAÇAO – Ook Karla Balentien, de vrouw van honkballer Wladimir Balentien heeft inmiddels gesproken met de pers. Tegenover FNN News liet ze weten dat ‘Coco’ nooit eerder geweld heeft gebruikt tegen haar. Ook vroeg ze de media om zijn privacy te respecteren.

“Hij mag een superster zijn, hij is ook maar een mens”, zei ze over haar man. Daarnaast gaf ze aan geestelijk erg vermoeid te zijn na alle ophef van de afgelopen dagen. Na zes jaar huwelijk liggen de twee in scheiding. Balentien spreekt, behoudens zijn openbare statement op een persconferentie, alleen via zijn advocaten. “Hij wil duidelijk maken dat hij van zij familie houdt en uitkijkt naar de mogelijkheid om zijn vrouw en kinderen naar Japan te halen voor spring training en het misverstand in deze zaak op te lossen”, aldus een van zijn advocaten.

Bemiddeling
Volgens onbevestigde bronnen denkt de vrouw van Balentien erover om de aanklacht in te trekken. Yakult Swallows-official Masayuki Okumura zou bereid zijn om te bemiddelen tussen de honkballer en zijn echtgenote.

Imagoschade
De honkballer lijdt door alle gebeurtenissen aantoonbaar imagoschade en loopt ook inkomen mis. Eerder werd al bekend dat de Japanse bierbrouwer Kirin afzag van een reclamecampagne met ‘Coco’. Wellicht wordt ook de Balentien Burger van het menu van EAT, een restaurant vlakbij het Jingu-stadion in Tokio (de thuisbasis van de Yakult Swallows), geschrapt.

35 reacties op “Vrouw Balentien: ‘Hij is ook maar een mens’”

 1. Wij hebben Jones en Balentien en Nederland heeft Badr Hari als knuffelcrimineel, die natuurlijk iets hoger in rang is als wereldkampioen kickboksen. Het verschil is, dat naar Badr Hari NOOIT een straat vernoemd zal worden zelfs niet als hij wordt vrijgesproken.

 2. @Phillip Maaskant

  Ja, precies wat ik bedoelde! Selectief dus. Niets aan te doen.

 3. Hallo!, Er wordt in dit topic vooral gegeneraliseert over EU-NL alias makambas.
  Reacties over een ontspoorde YDK resulteren in reacties tegen een groep.

  Net als het verdedigen van de toelatingsrechten voor onze criminelen tot Nederland.
  Ieder land in het Koninkrijk heeft zijn eigen “Bosmanwet” , maar als Nederland onze criminelen niet meer wil, oei oei..daar komen we dan met zijn alleen voor op!
  De criminelen..zijn dat er zoveel dat iedere familie ermee te maken krijgt?
  Dat zal toch niet?

 4. ikke,
  Iedereen hebben een vrijheid om een keuze te maken waar hij/zij wil wonen .
  Zeker dat Coco Balentien had Miami gekozen om iets dichter bij zijn werk en om meer contact te kregen om te promoveren .
  Dus Coco Balenttien had een goede keuze gedan.
  En nu wat zegt u van de Nederlanders die als een engeltje naar buitenland gaan om kinderprojecten te op te richten en later komen ze in nieuws dat ze hebben tientallen kindereen misbruikt

 5. @Echte Macho’s

  Ik ben er even ingedoken om te zien of ik selectief lees.
  Sta altijd open voor kritiek..Ben door alle reacties gegaan.
  De meeste reacties gaan over Coco en zijn vrouw.
  Een enkeling vraagt of Schotte hem steunt en waarom er een straat naar hem wordt genoemd of: hoe ver we gaan met begrip voor daders (zie Big Daddy)
  Maar…je hebt zeker gelijk als het gaat om generalisaties bij dit topic..
  Ik zie ze ook, bijvoorbeeld:

  Echte macho’s: . en alle YDK over dezelfde kam scheert…

  Triest: kijk wat er in Nederland gebeuren..

  West Indische Compagnie: Corupte Hollandse Rechter en advocaten hier

  De echte macho’s: Alle Makamba mannen slaan hun vrouwen

  bala: Jaloers! Over blanke Nederlanders die niet deugen.

  Curasolenjo: ..negatief over de bevolking. Ik zeg het land uit!

  Laat me weten als ik wat heb gemist!
  Neem aan dat je dit bedoelde?

 6. @ Ikke

  Ja? Echt? Is dat het beste wat je eruit kon halen?
  Hhhhhmmmm….typische reactie, moet ik zeggen.
  Ik dacht dat een ieder vrij was om een partner te kiezen van welke nationaliteit dan ook, blijkbaar niet. Jij bent fantastisch zeg!
  That makes me wonder of alle Makamba mannen altijd en alleen maar kiezen voor Makamba vrouwen. Zal dat, denk je?

 7. @ Phillip Maaskant

  Het is net met welke oog je leest en met welke oren je luistert. Volgens mij heeft niemand hier ontspoorde burgers verdedigd.
  Wat ik lees is dat een groep generaliseert en alle YDK over dezelfde kam scheert en een ander groep terecht daar tegenin gaat.
  Wordt ook daar een label opgeplakt?
  Toch niet weer de geschiedenis herhalen, hoop ik.

 8. @juist triest.. lekker een vrouw in elkaar rammen! echte held ben je!
  @WIC, Er wordt anders genoeg over Chester Peterson en Peppie Sulvaran geschreven hoor. idd corrupte advocaten!

 9. Iedereen mond vol slaan of geslagen, hou nu ermee op, jullie die het zo erg vinden en klagen, kijk wat er in Nederland gebeuren, Liever een klap of een flinke trap, dan je moeder en kinderen vermoorden, of met je kinderen voor de trein springen, of vermoorden en dan in een sloop verstoppen enz, en het gebeurt bijna wekelijks. Voor de trein springen is een hobby geworden, maar jammer dat ze het niet overleven. Laat die man met rust, wat hij heeft gepresteerd hoop ik dat jullie of jullie kinderen toch nog in de buurt kan komen, ophouden met negatief praten zonder te kijken wat er met jullie allemaal gebeuren.

 10. @West Indische Compagnie,
  @De echte macho’s
  @bala

  In elk land gebeuren vervelende zaken, en die worden ook breed uitgemeten in de media. Maar ik ken weinig landen die hun ontspoorde medeburgers zo verdedigen alsof een hele natie wordt beschuldigd. Dat is alleen relevant als de hele bevolking zich volkomen herkent in de ontspoorde. Dat zal toch niet het geval zijn?

 11. Juist.. Coco is ook maar een mens.. waarom hem dan ophemelen en een straat naar hem vernoemen..

  Komt er trouwens nog wel een straat naar de oorspronkelijke bewoners van Curacao de Aworakken?

 12. Laten we het hebben over de corupte Hollandse Rechter en advocaten hier op Curacao.
  Versgeperst heeft niks erover geschreven. Te gek voor woorden

 13. @echte macho’s. Nu begin ik te begrijpen waarom de meeste ydk mannen een Nederlandse, columbiaanse, Venuzueliaanse of Dominicaanse vrouw willen.

 14. Een vrouw slaan….afgekeurd. Zoiets doe je bewust, en kan nooit of te nimmer goed gepraat worden.
  Niemand weet het goede van deze zaak en speculeert met harte lust, juist omdat het een Antilliaan is. Alle Makamba mannen slaan hun vrouwen, zitten met de voet op tafel terwijl de vrouw stofzuigt en kookt. Zegt de man: ‘zij kan het zoooo goed, dus laat zij het maar doen’. zegt de vrouw: ‘ik heb de broeken aan thuis dus ik doe het’. Terwijl de man in de mooie auto stapt en naar zijn werk rijdt, de auto de hele dag op het werk heeft staan, fietst de vrouw door weer en wind met een kind voor, een kind achter en een aan de zij naar school, naar de sportschool etc etc.
  Wat een lekkere macho cultuur. En het maar hebben over de YDK. Hoe klonk het gezegde over het balk alweer?

 15. Tja de familie van Wiels zal ook niet zeggen, “Heb medelijde met die jongens ze zijn ook maar mens”. Als je je handen niet kan thuis houden dan kan je straf verwachten..

 16. @Bala, ja met je kijk maar naar Nederland opmerkingen kom je er wel!! vooral niet naar jezelf kijken!

 17. @Curasolenjo, Over wie heb je het? Spreekt Coco geen Engels of Japans dan?

 18. @ikke

  Belasting die ten goede komt van de bevolking? Op Curacao? Haha wat voor pijp heb jij gerookt?

  Verder ben ik het met je eens. Hij had de politie kunnen bellen.

 19. Als dhr. C. Balentien ECHT VAN GOEDE WIL was geweest had hij zelf de politie gebeld toen hem de toegang tot zijn huis is ontzegd en was hij niet als een ongeleid projectiel te werk gegaan, toch? geen greintje zelf beheersing.

  Als hij zo begaan is met Dushi Korsow waarom woont hij dan in Miami? hij kan dan toch beter hier wonen en zijn belastingen op Dushi Korsow afdragen die dan weer te goede komen van de bevolking.

 20. hallloooo is hij toch ook een mens :,.ik heb verschillende reactie gelezen die alleen op jaloezie gebaseerdt zijn.Laten wij even een rondje maken bij de blanke nederlandse STEREN of beter gezegt BNNERS die aan de coke, alcohol verslaven zijn en ook klappen aan hun vrouw toedienen al die wielrenner die jaren onder drugs hebben gezeten voor dat sport. Er is een straat naar zijn naam genoemd dat is goed hij is een zwarte nederlander of beter gezegd een antiliaan met natuurlijke talent al die straat moeten een antiliaanse naam hebben. Dit wil ik alleen maar zeggen dat hij ook een mens is en in ieder huwelijk zijn er problemen .Als hij zijn vrouw iets te hardhandig heeft aangepakt kan gebeuren maar uiteindelijk: heeft hij zijn familie niet vermoordt zoals in nederland wordt gedaan.Zodra een antiliaan iets goeds doet is gelijk een Nederlander maar zodra het mis gaat is i gelijk een Antilliaan ,blijkbaar zijn de blanke Nederlanders voorbeeldig en nooit de fout in gaan .Als laatst wij zijn trost op alle Antilianen :Wij hebben talenten

 21. De taal van het land niet machtig zijn maar toch negatief commentaar vormen vover de bevolking. Ik zeg het land uit!

 22. @Porkchoppi
  WTF “en maak kinderen”
  En dan weer een stelletje dropouts na tiental jaren erbij ?
  Lekker “nest” met zulke ouders …. !

 23. @ Chopi. Blijf fit en maak kinderen….

  Moet dat? Dacht het niet.

 24. @chopi: is dit een bestelling? Vraag je nu aan dat watje om kinderen voor jou te maken? Heeft trouwens verder niets met haat te maken, maar hij is toch als een rolmodel die niet als zodanig acteert. Of praat je het goed dat hij zijn vrouw mishandeld heeft?

 25. Hoe groter de cheque is die Balentien uitschrijft, hoe meer mens zijn vrouw hem gaat vinden.

 26. Coco wat de haters ook zeggen ze zijn allemaal jaloersss… concentreer je op je gezin en je sport en laat die loosers van een haters maar schrijven wat ze willen…

  Blijf fit en maak kinderen….

 27. Laten we allemaal massaal de foto van Coco Balentien in gevangeniskleren verspreiden, hier en in Japan.

  Alleen via de media kun je dit sort laffe lieden die vrouwen mishandelen aanpakken.

 28. Omdat je man ook maar een “mens is” laat je je in elkaar rossen.
  Geld stinkt niet zelfs niet van een honkballer.

 29. Vreselijk weer, het enige rolmodel dat de jeugd hier had en hoppa, je vrouw molesteren, in de boeien, in de gevangenis en dan ook nog een verongelijkt smoel trekken. Oh, en nog te lui geweest zijn om je kerstversiering uit je tuin te halen.

 30. Nu ff de goudenhanddruk van Yakult opstrijken en dan de aanklacht intrekken. Maar gedane zaken nemen geen keert. Helaas zal deze zaak geseponeerd worden.

 31. Het valt mij tegen dat Gerrit de Raaf nog niet ff snel een vliegtuig heeft genomen om Coco te onderstunen,trouwens aardig rustig die Raaf???.

 32. Als de vrouw Balentien had zo geuite ” hij is ook maar een mens ”
  Waarom had de vrouw Balentien toch aangiften gedan tegen Coco Balentien .
  Waarom nu dat de vrouw Balentien weet dat ze is in aanmerking om mijoenen te gaan winnen .
  Had ze nu gereflecteerd dat Coco Balentien is ook maar een mens en dat privacy moet privacy blijven .
  Dit alles is Amerikaanse vrouwen spelletjes tegen alle wereldberoemde sterren

 33. Willem@, wat grappig ben je, Balentien wil jou niet eens als toilet papier gebruiken.
  Al hangen ze duizenden foto s van hem in die gevangeniskleding, wat dan, de donde viene tu ???????

 34. Niet treuren Coco, in de gevangenis kun je eeuwige roem vergaren.

  Kijk maar naar Nelson Mandela.

 35. Kunnen we die foto van Coco in gevangeniskleding hierboven niet onder zijn straatnaambord hangen?