• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Coco Balentien politiefoto thumbCURAÇAO – Op een persconferentie in Miami heeft honkballer Wladimir Balentien gisteren zijn excuses aangeboden. “Ik schaam me vandaag hier te staan, maar het is mijn eigen schuld”, liet ‘Coco’ optekenen. Daarna verontschuldigde hij zich tegenover zijn familie, teamgenoten en het Japanse volk.

Balentien ging niet inhoudelijk in op de zaak, maar voegde er wel aan toe: “Als de waarheid eenmaal uitkomt, ben ik OK”. Zijn advocaat herhaalde dat de powerhitter de wet niet heeft overtreden. Het was niet mogelijk om vragen te stellen omdat de zaak nog loopt.

Huwelijksproblemen
Langzaam wordt er iets meer bekend over de zaak. Volgens Shukan Bunshun belde Balentien een dag voor het incident met de mededeling dat hij langs wilde komen om honkbalspullen op te halen. Zijn vrouw weigerde dat. Op de dag zelf rond 16.00 uur lokale tijd Balentien opnieuw en verscheen plotseling bij het huis. Daar was een Japanse journalist namens het genoemde medium aanwezig die zijn vrouw zou interviewen over hun huwelijksproblemen. Ook waren er familieleden van zijn vrouw aanwezig: haar ouders, haar tante, haar veertienjarige zoon en tweejarige dochter. Balentiens vrouw sloot alle deuren, belde de politie en ging met alle familieleden naar boven. De journalist verschool zich op de eerste verdieping.

Binnenkomst
Balentien pikte het niet en begon te slaan op de deur en een raam. Hij schreeuwde dat hij wist dat ze thuis waren en dat het zijn huis was. Via een open raam wist hij binnen te komen. Daar zag hij de Japanse journalist, die op zijn beurt de familie op de bovenverdieping probeerde te alarmeren. Balentien ging naar boven en er ontstond een woordenwisseling tussen de echtelieden. Hij pakte haar vast, duwde haar de slaapkamer in en sloot de deur. Ondertussen probeerde haar moeder de deur te openen.

Arrestatie
Niet veel later stonden er vier politieauto’s op de stoep. Balentien kalmeerde toen de politie binnenkwam en liet zich afvoeren. Zijn vrouw wees op de rode striemen op haar bovenarm en deed haar verhaal tegenover de politie.

12 reacties op “Balentien door het stof op persconferentie”

 1. Het is alsof deze mensen persoonlijk , jaloers zijn op Coco balentien.

  Weten jullie al zo zeker dat hij iets verkeerds heeft gedaan , en als dat zo is, vind ik hem MANS genoeg om zijn excusses te bieden ,en niet achter de gordijnen te schuilen

  laat de ministers en gevolmagtigde ministers er wat van leren ,dan hebben we binnenkort mischien een beter Curacao..

 2. Esther, wat ben je toch een dom mens. Is dat alles, ik vind veel erger wat er is gebeurd, esther
  hij heeft veel, veel verdriet met wat HIJ heeft gedaan. Als jij je stomme kop gebruikt en luistert
  naar Coco, zijn intervieuw, dat deze MAN zijn excuses aanbied aan CURACAO. COCO
  geeft zichzelf altijd als de enige de schuldige van alles. Hij schaamt zich mensen en dat vind ik veel
  beter dan die MINISTER die heeft gelogen over haar CV, en weer verder gaat
  met nog meer leugens, en nooit SORRY zegt aan de bevolking.
  YOU CANNOT BE WRONG AND STRONG. GOED ZO COCO.

 3. Het is nu wel duidelijk dat hij zijn vrouw niet heeft geslagen! Waar halen jullie dat vandaan? Blijft moeilijk he mensen.. jeesh

 4. Nou nou, wat ben ik onder de indruk meneer Balentien. Wat dacht u van een excuus aan de kinderen???? Aan hun moeder???? Wat een aanfluiting voor Curacao net als nog een stel zogenaamde bon yu korsou! Onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen en met name veel vrouwen zijn die dit soort figuren verdedigen als een soort patriottische daad. Verschrikkelijk! En wat een goed idee, kaya coco balentien, boksschool andrew jones aan het Sherwin Josepha plein, laten we niet al die namen vergeten van de mannen die zich aan hetzelfde vergrijp schuldig maken. Ik hoop op een hoge straf en dat dat een voorbeeld mag zijn aan het adres van justitie hier op Curacao. Hier kan iemand na een paar dagen vast te hebben gezeten met zijn middelvinger omhoog, rustig de rechtbank uitlopen en horen we er nooit meer iets van , om vervolgens te moeten horen; ach t was gewoon een storm in een glas water! Foei curacao, foei vrouwen van Curacao! Laat deze vrouwen een voorbeeld zijn, het komt namelijk in de beste gezinnen voor! Neem dit als voorbeeld, doe aangifte jullie zijn meer waard! Wat erg zeg en zo niet gemeend. Echt, hij had dit beter niet kunnen doen, slap aftreksel van zichzelf!

 5. Geen verontschuldigingen voor het volk waar hij zelf deel van uitmaakt?
  Het volk van Curacao dus.

 6. Hoe heet dat ook al weer …..’Berouw komt na de zonde’………’Ik heb haar wel mishandeld maar het is niet mijn schuld, zij heeft het uitgelokt, zij vroeg er om’ ………….. ‘Het mes heeft mij gesneden’ …..

 7. @ Chopi. Elke dag worden mannen en vrouwen geslagen en je hoort er niets van…

  Wel eens gehoord van het spreekwoord “hoge bomen vangen veel wind”?

 8. Gelukkig ligt het nooit aan de vrouw…

 9. Balentien is gewoon een mannetje die alle respect voor zijn echtgenote verloren heeft, haar als “topsporter” denkt te kunnen mishandelen en vervolgens op een persconferentie tranen met tuiten huilt. Wat een respectloos individu. Gelukkig maken ze in Amerika wel korte metten met deze korte lontjes.

 10. Blijf het een idioot gezicht vinden, een kerel met oorbellen. In de mondi ook, maar boven een driedelig pak?

 11. Een alcoholist en een crimineel doen altijd hetzelfde: hun verslaving respectievelijk crimineel gedrag ontkennen.

  De verwondingen van zijn vrouw spreken boekdelen.

  Heel macho Tico, een echte kerel ben jij, en mijn felicitaties aan hen die in de Coco Balentienstraat wonen. Misschien kunnen de aanliggende straten ook naar criminelen noemen, dan valt het niet meer op.

 12. tjaaa BIATCH….. Elke dag worden mannen en vrouwen geslagen en je hoort er niets van…
  de keer dat een dushi yiu Korsou dat doet bekend of onbekend wordt het gelijk wereldnieuws…

  money over b*#ches..