ToerismeCURAÇAO – Curaçao is op de tweede plaats geëindigd in de categorie ‘Best Caribbean Island’ van de ’10 Best Readers Choice Awards’. Puerto Rico stond al enige tijd op de eerste plek en wist die te behouden. Sint Maarten is als vierde plek geëindigd en Bonaire werd zevende.

Via de Amerikaanse krant USA Today kon vier weken lang gestemd worden op het mooiste eiland in het Caribisch gebied. In de laatste dagen riep het Curaçao Tourist Board (CTB) op om een inhaalslag te maken. Curaçao stond toen al op de tweede plaats.

12 reacties op “Curaçao geëindigd op tweede plaats ‘Best Caribbean Island’”

 1. Er kon wotden gestemd op Curacao. Het ging niet over Curacaoenaars of Curacaose politiek. Curacao heeft gewoon prachtige plekken, vooral op Banda’bou. Dat dat deel van het eiland door vele YDK geminacht wordt, zegt wellicht wat over deze mensen, maar nogmaals: daar ging de stemming niet over. Schepper van Curacao: pabien. YDK: stop met plastic smijten!!!

 2. Jerrel, je had natuurlijk het antwoord van die infantielen gemakkelijk kunnen geven , het was geen YdK, maar als ik het goed begrijp, een Haïtiaan dus !

 3. Chopi, zo infantiel kan een YdK dus zijn, met jou als leider komen wij er wel !

 4. Mooi geschreven Mario!

 5. Het is inderdaad een pracht eiland.
  De vraag is dan alleen waarom de mensen er zo slecht mee omgaan..
  in het antwoord ligt de oplossing.
  En ik bedoel er niets negatiefs mee maar het zou mooi zijn als we sommige dingen kunnen verbeteren. en dan moet je eerst erkennen dat er dingen verkeerd zijn en niet je kop in het zand steken en net doen of alles ok is.
  het is hoe dan ook een leuke opsteker. misschien leren de bewoners het eiland, zijn medebewoners en zichzelf te waarderen.
  DAT zou pas mooi zijn.

 6. @ Gachi / Chopi:
  Hebben jullie nog iets te zeggen na de dood van 2 mensen (toeristen) die door een crimineel zijn doodgereden?? Geen rijbewijs, geen verzekering, illegaal op het eiland, de hopi atrako’s op toeristen, op oude weerloze mensen, op……. de schietpartijen,moorden, de moord op Wiels, de praktijken van de MP Gerrit Schotte, van Jamaloodin enz. enz Dushi hende!!

 7. Wat een onzinnige verkiezing, waarbij het er enkel om ging om de meeste clicks te krijgen.

  Ons CTB maakte zich volslagen belachelijk door iedereen op te roepen zoveel mogelijk te clicken.

  Wat voor waarde heft deze verkiezing dan nog?

 8. Hier mag men best behoorlijk trots op zijn!
  Pabien Korsou!!

 9. @Porkochoppi
  Goedkoop scoren hè ……
  Kreten als rot op naar …. en dat is Nos Kultura zijn om de minderwaardigheidscomplexen te camoufleren…
  NOOIT verantwoording durven nemen …. KOBARDES !!!

 10. Mensen GACHI heeft net een snoeiharde rechtse directe uitgedeeld…

  Zijn tegenstander Jerrel is totaal van de kaart en weet niet wat hem overkomt….

 11. @Jerrel. Lekker negatief praten over Curacao he?? JE bent zeker een van de Nerderlanders die lekker van het eiland aan het genieten is, maar toch nooit iets goeds derover kan zeggen.

 12. Maar wees gerust, qua criminaliteit staan ze zeker bovenaan!!