• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

AutoruitCURAÇAO – De Vroomshoopse Boys, de voetbalclub van de zesjarige Glenn Hendriksen, houden zaterdag één minuut stilte ter nagedachtenis aan Glenns ouders. Dat meldt TwenterandNieuws. Vorige week kwamen de ouders van de jongen om bij een verkeersongeval op Curaçao.

Het ongeluk vond woensdag 8 januari plaats op de Weg naar Westpunt toen een 33-jarige bestuurder van een Volkswagen Beetle ter hoogte van de afslag Piscaderabaai een file in probeerde te halen. Een tegenligger, een Suzuki Alto met daarin drie gezinsleden, botste frontaal op de Beetle.

Slachtoffers
Van de drie inzittenden haalde de vader, Jannes Hendriksen (44), het einde van de dag niet meer. De moeder, Everdianne Hendriksen-Geerlings (42) overleed na enkele dagen aan haar verwondingen. De jongen zelf raakte gewond.

3 reacties op “Minuut stilte voor verkeersslachtoffers”

 1. … officiele camera registratie door de politie op straat om deze wegpiraten te pakken en ook op/voor illegale dump plaatsen ….. spaart je enorm veel aan salariskosten/ mankracht en je hebt bewijzen op de gevoelige plaat vastgelegd…. alleen moet dat dan WEL in de wet vastliggen als legale wettige bewijsmateriaal wat nu nog steeds niet goed geregeld is ….

  overigens complimenten voor iedereen die heeft geholpen en deze familie heeft bijgestaan en ik hoop en bid dat deze jonge knul die in een keer beide ouders heeft verloren goed wordt bijgestaan/begeleidt in de komende jaren….

 2. Het is ‘s morgens op de Caracasbaaiweg het zelfde verhaal.
  Laatst werd de file links en rechts (in de berm) tegelijkertijd voorbij gereden, en
  het zijn elke dag dezelfde auto’s.
  Is het misschien een idee als iemand een website opzet waar de nummers, met of
  zonder foto van deze aso’s op worden gepubliceerd?
  Het is maar een idee, bij gebrek aan andere actie.

 3. Kijk eens op de voorpagina van de Amigoe van vandaag waarop een fotograaf heft vastgelegd hoe er, een week na de dodelijke aanrijding, nog steeds levensgevaarlijk wordt ingehaald door idioten op de plek van het ongeluk.

  Maar niet de fotograaf had deze foto’s moeten maken maar de politie! En de chauffeurs uit hun auto sleuren en opsluiten!

  Maar de poltitie doet HELEMAAL NIETS!

  Kan de heer Huggins, de sprekende papagaai van de politie, dat eens uitleggen?