• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – “Papia, Skucha i aktua” (praten, luisteren en handelen). Met deze boodschap luidt Zita Jesus-Leito haar partijleiderschap in, nadat eerder ex-premier Daniel Hodge afzag van deze positie. Jesus-Leito was tot 2010 gedeputeerde Algemene Zaken en Staatkundige Structuur.

5 reacties op “Nieuwe partijleider PAR”

 1. Het volk wil niet luisteren maar het volk wil 100 naf en een gratis feestje met cache, bier en kip met rijst.

 2. @ Abraham Mossel. ,maar wie komt er met die nieuwe zak geld om de verkiezingen te winnen. dat geld zit bij de Raaf maffia…………….TOCH.!

  Dat is slechts 1 aspect. De politiek heeft jarenlang het volk dom gehouden, zodat ze in de gladde praatjes van een Schotte trappen. Ook doet de politiek niets aan armoedebestrijding en worden de armen steeds armer en de rijken steeds rijker (gratis onderwijs) dus de armen pakken elke aalmoes van een Schotte om een week te overleven.

 3. Ik wens haar het beste toe want ze is een integer mens, maar daarmee alleen red je het niet. Politiek is tegenwoordig ook vooral show business.

  En daarom weet Schotte (reeks van veroordelingen op zijn naam, intelligentie lager dan MAVO niveau) nog steeds te scoren.

  Daarbij gebruik makend van zijn onnozele achterban, mensen uit de mondi die nauwelijks hun eigen naam kunnen schrijven, en een groepje gewetenloze profiteers, waarvan het sprekende mantelpak Stella van Rijn het uithangbord is.

 4. @ Zorro,ik geef je gelijk,maar wie komt er met die nieuwe zak geld om de verkiezingen te winnen. dat geld zit bij de Raaf maffia…………….TOCH.!

 5. Nu de praktijk nog. We willen daden zien en geen woorden horen. Zita heeft zelf van de PAR een puinhoop gemaakt en baluartes doen vertrekken. Over de onder haar leiding tot nu toe gevoerde oppositie kan ik nog steeds niet naar huis schrijven. De PAR moet zich weer gaan onderscheiden. Als haar dat eens zou lukken in de komende 2 jaren net voor de nieuwe verkiezingen.