PolitieCURAÇAO – Een minimarket aan de F.D. Rooseveltweg is gisteravond rond 20.00 uur overvallen. Drie gemaskerde mannen met vuurwapens verrasten de eigenaar, een Chinese man, die net een kop thee dronk bij de ingang. Die kop thee zou hem bij de overval goed van pas komen.

Een van de overvallers ging voor de eigenaar staan en richtte zijn pistool op hem. De eigenaar wachtte op zijn kans, gooide toen hete thee in het gezicht van de overvaller en rende weg. Een van de verdachten schoot vervolgens op de man.

Politie
Niet veel later trof de politie in de Providenciastraat en de Desiradeweg twee verdachten aan, die net op de vlucht waren geslagen voor de politie. Het gaat om twee illegale Jamaicanen. Ze zijn opgepakt wegens poging tot een roofoverval, overgedragen aan de Immigratie en worden binnenkort uitgezet. Het overvalteam van de politie is nog op zoek naar de derde overvaller.

9 reacties op “Eigenaar minimarket verjaagt overvaller met hete thee”

 1. Hopelijk was de thee kokendheet genoeg om voor een enorme gezichtsverminking te zorgen, zodat hij beroepsmatig uitgeschakeld is.

 2. Goed gedaan meneer Chinees,heb ooit in een snakbar gestaan waar eene JOni pareerra de karater boy een héet frituurrek in ze gezicht kreeg.deze man moet een Baret krijgen.hoe moet je je zelf verdegen,zij staan met een pistool en jij met een kopje thee.

 3. In en in triest hoe alles hier uitloopt op een racistische discussie.. Really?? Hebben jullie daar echt tijd voor.. Thank god ben ik kleuren- en nationaliteiten blind..

  Who cares who did it, who is going to stop it???

 4. Het kost alleen maar geld om iemand in de gevangenis op te sluiten.
  Gooi maar lekker uit, maar zorg dat illegalen niet binnen kunnen komen…

 5. @ Jan Kok

  maar natuurlijk niet, die doen het zoals het met de paplepel wordt ingegoten….stiekem! Worden nooit betrapt.

 6. Waarom uitzetten? Eerst 5 jaar in Bon Futuro en daarna terug naar Jamaica!

 7. Die gaan dus vrijuit…. zo maak je het wel heel aantrekkelijk voor buitenlanders om hier te gaan roven. Welke idioot bedenkt dit nu weer? Waarom niet eerst een tijdje in blok 7 en dan na 2/3 straf eruit? Deze gasten komen binnen een maand met een ander paspoort weer het eiland op…

 8. Ja , in jaren ’80 had de Overheid met het identiteit wet gelegaliseerd
  Om het aantal illegalen te controleren en om ze buiten te zetten .
  Om voor zulke problemen niet te voorkomen .
  Maar zeker weten dat de Overheid had deze wet ingetrokken .
  Door de Economische crisis om de Economie te versterkend .
  En nu moeten de Maatschappij duur betalen

 9. En weer waren de daders geen macambas.