• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Coco Balentien thumbCURAÇAO – Honkballer Wladimir ‘Coco’ Balentien is inmiddels op borgtocht vrijgelaten. Gisteren werd Balentien gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld. Hij betaalde 6500 dollar en moet uit de buurt van zijn vrouw Karla blijven. Het echtpaar ligt in scheiding na zes jaar huwelijk.

Volgens de politie van Miami nam de vrouw zondag haar telefoon niet op en deed ze de deur niet open. Daarop kwam Balentien via een raam in de eetkamer het huis binnen. Hij pakte zijn vrouw, die naar boven wilde rennen, bij de arm en volgde haar naar de slaapkamer. Daar deed hij de deur op slot. Hun dochter van twee was aanwezig op het moment van het voorval. Over eventueel letsel is vooralsnog niets bekend.

23 reacties op “‘Coco’ op borgtocht vrij”

 1. Eigenlijk kan je vaststellen dat Curacao echte rolmodels en voorbeeldfiguren niet heeft.. Daarom worden er straten vernoemd naar jonge mensen die wat bereikt hebben maar wellicht ook dingen op hun kerfstok hebben staan.. Anders kan je niet verklaren waarom er er nu coco balentien en andruw jones weg is. Ook moest er een straat vernoemd worden naar iemand die plaatjes verkocht.. Is er bv een Nelson Mandelaweg? Einsteinweg? Alfred Nobel weg?

 2. @Obi, Ja om je vrouw vast te pakken en haar naar je slaapkamer meenemen dan komt echt wel de politie voor langs en arresteert je toch?

 3. @ Rita.. zou jij mij een bericht willen laten zien waarin blijkt dat hij zijn vrouw heeft GESLAGEN?? IK WACHT EROP!! Ik lees nu nogmaals een politie rapport waarin staat dat hij haar alleen bij de arm heeft gegrepen en de deur van de kamer op slot heeft gedaan.. blijf bij de feiten!!

 4. Welke familie van een (overleden) staatsman of staatsvrouw zou er nu nog willen, dat naar hem/haar een straat wordt vernoemd?

 5. Eigenlijk hadden ze even moeten wachten met de straatnaam, wat voor spoed had men toch ??Overigens door zijn verkregen positie in de maatschappij had hij, ook. vanaf het moment van zijn succes,zich anders moeten gaan opstellen en beheersen. Er is teveel overdreven met alles, de postzegels, e.d. . Ook weet men niet hoe zijn gedrag in de maatschappij VOOR zijn succes is geweest d.w.z. wat er niet zoal is gebeurd tijdens zijn huwelijk. Curacao heeft een aantal mensen van hoogwaardige prestige geleverd, bijv. in het buitenland in de wetenschap, hij heeft geen straatnaam gekregen, hij zou als voorbeeld kunnen hebben gediend voor de studerende jeugd .

 6. Sorry Ed dat stukje was voor Martin bedoeld

 7. Ed, wwer zo n stomme uitlating, wat heeft kleding sieraad te maken met het voorval.
  Je haat de YDK echt, of je bent een oerdomme man? of vrouw?

 8. Het was oliedom om een straat naar Coco Balentien te noemen, want je weet dat een Antilliaanse topsporter vroeg of laat gruwelijk in de fout gaat en alles behalve een rolmodel wordt.

  Voorbeelden te over: Andruw Jones, Brian Mariano, Sidney Ponson en nu dus ook Coco Balentien.

 9. Leuke berichten weer allemaal, kom je weer eens op VP en geef je een reactie wordt je reactie meteen in de VP prullebak gegooit. Censuur van de VP-Top is weer perfect. Ik ga wel naar een ander site. En wedden dat ze deze ook weer weg mikken.

 10. @Ed: Ik begrijp je goede bedoelingen. Maar dat is juist wat er mis is met de huidige samenleving. Er is teveel tolerantie voor slecht gedrag. Ik zeg niet dat we hem niet opnieuw een kans moeten geven. Maar laat hij eerst bewijzen dat hij die kans waard is.
  En dit geldt trouwens niet alleen voor Coco, maar over het algemeen.
  Iemand doet iets slechts en dan zegt iedereen meteen ‘Geeft niet! Geef hem een kans! Iedereen maakt fouten’. Inderdaad, maar als je een fout maakt moet je ook ervoor boeten en hard werken om de respect die je hebt verloren weer te verdienen. Als iedereen doet alsof er niets is gebeurt en je meteen vergeeft, leer je niet van je fout en probeer je ook niet beter te worden.

 11. @Jacinto, Ja wat een schande he? YDk vrouwen kan je lekker klappen en die klagen niet.. maarja een amerikaanse vrouw gaat naar de politie!
  @OBi, Ja je bent echt een held als je een vrouw durft te slaan! Mannen die vrouwen slaan zijn lafbekken!

 12. lanta nos bos ban kanta… pffff… legumai…

 13. Goh, naar de reacties kijken lijkt het alsof Coco iemand vermoord heeft ofzo! Elk huisje een kruisje. Maakt hem voor mij niet een slechter mens of zijn prestatie er minder op! Hij heeft Curaçao op de kaart gezet en heeft iets bereikt wat jullie nooit zullen bereiken. Gooi eerste steen als je zelf vrij van zonde bent.. belachelijke commentaren zoals altijd!! afz: Shendrich Obispo

 14. Peter,op de eerste plaats is het na zes jaar huwelijk en niet zes jaren lang in een scheiding, Verder is het overduidelijk dat wij (mensen) geen van allen feilloos zijn. Dus Mr. Coco heft nog veel te leren en is jong …dus…give him a chance in life.

 15. Mensen jullie kan van alles praten .eventjes reflecteren .
  Het is gewoon een kwestie van Cultuurverandering .
  Het is normaal dat een Curaçaose vrouwen dient weinig of helemaal geen klachten tegen haar man .
  Maar Amerikaanse vrouwen wel ,want het gaat alleen voor het bezitting van haar man

 16. Ik vertrouwde hem al niet toen ik die combinatie van oorbel en driedelig pak zag, dan weet je dat de mondi van Brievengat er nog steeds in zit.

 17. Het is gewoon triest dat deze jongeman zich niet kan gedragen! Hopelijk dat hij nog vrienden / familie heeft die hem eventjes weer met beide benen op de grond kan zetten.

  6 jaar in een scheiding zitten is ook wel erg lang….dan nog moet je gedragen en respect tonen!

  respect begint bij de opvoeding! Zelfs kinderen willen al voordringen bij een kassa en volwassenen doen het ook met hen kinderen. Zijn kleine dingen en helaas durft men niks hierover te zeggen….het is weer familie van die en vriend van…

  Iedereen doet hier lekker waar men zin in heeft! Politie is er niet en de regering is alleen hen eigen zakken aan het vullen.

 18. Dan zullen we straks ook de Jacinta Constancia straat krijgen, Gerrit Schotteweg, Jamaloodinstraat etc.

 19. Sowieso vernoem je geen scholen en straten naar mensen die nog in leven zijn..

  Oh oeps.. even vergeten.. we zijn op Curacao

 20. Niet zo lang geleden werd gezongen:

  Nos heroe nashonal
  Yu’i Kòrsou e ta

  “Awe Kòrsou ta kanta pa Coco
  Nos heroe Nashonal Coco
  Nos ta sostené Coco
  Yiu’i Kòrsou e ta”

 21. Onze Politici zijn hard en doodlopers als ze maar zelf kunnen scoren.
  1) 50 nepballen over het hek
  2) 27.000,00 $ snoeprijs Palm
  3) groot onthaal kosten ?????????????????????????
  4) straatnaam Kosten ???????????????????????????
  5) slaat ze wijf kosten 6.500????????????
  6) mooi voorbeeeld voor de jeugd?????????
  7) met De Raaf op de Foto??????
  8) ik weet het niet meer???????????????????????????
  Een ding weet ik wel als ik morgen een afgedankte militere baret ook bij de dump in hilversum ben ik overmorgen MP

 22. Tristu. awor nos tin un nomber di kaya di un abusador di muhe. Mi ta lamenta ku nan a kita Arowakkenweg un di nos Indjannan di Korsow, pa motibo di propaganda Asjes a kambia e nomber na Coco Abusador Balentien

 23. En om dit geweldadig heerschap te feliciteren vloog minister Palm helemaal naar Japan.

  Kosten ruin een ton.

  En je zal maar in de Cocobalentienstraat wonen.