• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto Novum/Freek van den bergh: Mark RutteCURAÇAO – Premier Mark Rutte wil niet inhoudelijk reageren op de ophef over gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels. Zij kwam in opspraak wegens vriendjespolitiek en cv-fraude. Rutte vindt het echter niet aan Nederland om daar een oordeel over te vellen, schrijft hij aan de Tweede Kamer.

Kamerbrief Mark Rutte

22 reacties op “Rutte wil niet reageren op ophef over Wiels”

 1. Fariq heeft gelijk, in de Haagse kringen wordt Marvelyne Fraudelyne niet in haar gezicht uitgelachen, men luistert netjes maar zorgt niet teveel minuten met haar, of in een onderonsje gezien te worden. Feitelijk rest haar alleen nog Awardjes uitreiken die men inmiddels in bulk heeft besteld voor de komende 3 jaar.

 2. Ach laten we dat madammeke nu eens lekker met rust. Zolang ze over de tong gaat kan ze niet verder broeien op nieuwe leugens. Zat laats naar iets op mijn PC te kijken en ineens vloog haar foto op mijn PC scherm, zo snel dat het me een dag (zondag) koste om mijn scherm weer schoon te krijgen. Tja en dat jochie Markje loopt momenteel in zijn toren kamertje te ijsberen wat hij straks zal zeggen, want voor de nieuwe verkiezingen moet die achter tuin wel schoon wezen.

 3. yoshi, op 13-01-2014 om 09:45 schreef:

  (Alt + 135)

  apostrof c gaat sneller.

 4. Goed punt Jeno!

 5. Minister Fraudelientje

 6. @Jeno, dat is ‘n hele goede opmerking 🙂

 7. Nederland neemt Curacao al lang niet meer serieus en vind het zo’n grote rotzooi dat het geen zin heeft om klein vuil (mevrouw Wiels) te gaan opruimen.

  Het eiland Curacao heeft geen enkel zelfreinigend vermogen, wat blijkt uit een lange reeks incidenten.

  In een beschaafd land met zelfreinigend vermogen zou het onmogelijk zijn dat:
  – een Godett veroordeeld wordt voor corruptive en het gevang in moet maar wel statenlid blijft;
  – tijdens zijn gevangenschap vervangen wordt door zijn zus, kantoorbediende bij Selikor;
  – iemand met een strafblad wegens winkeldiefstallen en meineed door de screening komt (Constantia);
  – iemand (Wilsoe) die zijn macht misbruikt om tegoeden van een crimineel vrij te krijgen daarmee wegkomt;
  – iemand (Schotte) verdachte is in een groot witwasschandaal maar doet alsof zijn neus bloed en in de Staten blijft zitten, zonder een woord van kritiek van andere statenleden;
  – iemand (Schotte) de wereld rondreist met een maffe privefotograaf terwijl een groot deel van het volk in armoede leeft en alle Statenleden dat goedvinden;
  – enz.;
  – enz.

 8. Nederland staat wereldwijd bekend om overal een mening over te hebben of het nu de homorechten in rusland is of gedwongen huwelijken in de Arabische wereld maar in hun achtertuin hebben ze geen mening?????????

 9. Ach…als hij er niets van zegt, is hij zwak en niet met Curaçao begaan.
  Als hij er wel iets van zou zeggen, staat het halve eiland op z’n kop omdat hij dan een racist en een neokolonialist zou zijn.

 10. In Nederland is men dus klaarblijkelijk gestopt om Curacao, haar regering en haar instellingen nog serieus te nemen, en dat door de opstelling van YdK zelve.

 11. Dat Asjes ‘er zal heel veel naar buiten komen’ Marvelyne Wiels met een reeds lang omstreden businesskaartje en 2 artikelen moest trachten te redden (in plaats van een arbeidscontract en alle ABN AMRO aanbevelingsbrieven die zij voor EZVN zou hebben ingeleverd bleven andermaal uit en overtuigde voor de 2e keer op 16 december in haar geheel niet. Daarentegen overtuigde Dick Drayer met zijn ABN AMRO organogrammen met personeelsnummers en functieomschrijvingen en de Haagse Hogeschool email wel.

  Marvelyne Wiels zal in haar eigen leugens & bedrog blijven vervallen en ophef blijven veroorzaken, alsmede de huidige angstcultuur binnen het Curacahuis blijven handhaven. Of Asjes dat nou leuk vindt of niet.

 12. Marvelyne Wiels wordt inmiddels al lang gewoon `gepast` behandeld. Dat is inderdaad gewoon jammer voor Curaçao. Het is MP Ivar Asjes die vindt dat ze fantastisch werk doet, veel persfoto’s en Facebooken.

  Dat zal Mark Rutte zal het verder een worst zijn.

 13. Veel beter is om na te gaan wat Rutte NIET heeft gezegd… Hij had kunnen zeggen: “Ik herken me helemaal niet in de kritiek op Mw Wiels. Ze is een fijne collega in de RMR en haar bijdrage aan de onderlinge verhoudingen binnen het Koninkrijk zijn van onschatbare waarde”.

  Niet van uw stoel rollen van het lachen….

  In de tijd dat we nog “Antillen” waren, hadden we gevolmachtigd ministers met enige statuur en authoriteit. Nu is het een lachtertje geworden. Marvelyne moet de eer aan zichzelf houden. Ze doet Curacao geen goed.

 14. Een paard genaamd jasjes met drie oogkleppen op (dus geblindeerd) loopt altijd tegen een muur.

 15. tuurlijk zegt hij dat wat andere landen doen in ons Koninkrijk de verantwoordelijkheid ligt bij die landen.
  Hoe kan hij straks de wet van toelating anders verdedigen.
  puur politiek is dit.

 16. Rutte is ook een onderwijzer dus hij kent het niveau, is allemaal 1 pot nat .

 17. Ze zullen haar gewoon `gepast` behandelen, en dat is jammer voor Curacao. Als Asjes met zijn starre en verdedigende houding had gedacht dat dit probleem zou overwaaien dan heeft hij het mis. Het werkt eerder weer stigmatiserend en bevestigend dat er weinig te vertrouwen is als het van Curacao komt.

 18. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig.Rutte zit gesteren in een gesprek in Buitenhof.Hij verklaart dat hij langduurige gesprekken heeft gehad met Poetin (MP Rusland))over die boot die hij in beslag had genomen,nog geen 3 minuten erna maakt hij de fout dat hij maar één uur met hem heeft gesproken,hij schijt in ze broek voor de aankomende verkiezingen (2 keer)ik ben geen vrind van Wilders maar ik denk als die aan de macht komt in NL dan zijn de rapen nog niet gaar,of zal hij net als Pim of Helmin gaan,ik denk niet dat ze de kans krijgen.Maaaar een ding is zeker als ze willen opruimen word je gewoon opgehaald .

 19. Het is wel degelijk een koninkrijksaangelegenheid. Hopi laf dat nl niet wil reageren. wat voor signaal zend je dan uit.
  En hoe effectief is het om met incapabele marionette een overleg te voeren over onze toekomst.

  Schande!

 20. Heb laatst (zondag) Rutte in buitenhof horen spreken,denk Jasjes met zijn nieuwe baret (valt mee dat er geen kwast aan zit???)nu nog dat de Nederlandse regering hem voor vol aan zien,hij is dito Gerrit de Graaf & co een viool waar de Itelejaanse maffia op speeld,en die speeld altijd vrolijk zo lang het duurd.

 21. (Alt + 135)

 22. Misschien wat mierenneukerij, maar fijn dat de minister Curacao schrijft zonder cedille

  Curacao moet natuurlijk Curaçao zijn.