KorpspolitieCURAÇAO – De 42-jarige Everdianne Hendriksen-Geerlings is vandaag om 12.15 uur overleden ten gevolge van een verkeersongeluk afgelopen woensdag. Ze lag sindsdien in coma. Haar man kwam bij het ongeluk ook om het leven. De twee zijn de eerste dodelijke verkeersslachtoffers van het jaar.

Het lichaam van Hendriksen-Geerlings is in beslag genomen door het Openbaar Ministerie in het kader van onderzoek. Het stel laat een jonge zoon achter.

Ongeluk
De botsing vond woensdagmiddag plaats op de Weg naar Westpunt toen een bestuurder van een Volkswagen Beetle een file in probeerde te halen. Een tegenligger, een Suzuki Alto met drie inzittenden, botste frontaal op de Beetle. De bestuurder van de Beetle, de 33-jarige in Haïti geboren M.F., is aangehouden op verdenking van dood door schuld. Hij had geen rijbewijs en de auto was onverzekerd.

26 reacties op “Vrouw van eerste verkeersdode 2014 ook overleden”

 1. Levenscyclus. Geboren worden en doodgaan. Verdrietig, maar niemand ontsnapt daaraan. Op welke wijze het ook gebeurt.

  Er is een iemand die verantwoordelijk is voor dit gebeuren.
  Best wel laf gedrag, het uithalen naar het hele bevolkingsgroep. Blijkbaar vindt men dat heel normaal, als ik al die teksten lees.
  Is het dan ook normaal als ik aanneem dat alle Nederlandse mannen hetzelfde is als Robert M.?

 2. Local or not, the murderer slipped through our system which means we need to look at our goverment. Not all accidents can be stopped but if the government was a little more prudent with catching tailgaters, speeders, drunk drivers, and illegal drivers we could save lives!
  Its a shame, damn shame, a little boy and his parents need to remind us that our system doesnt work.

  And please no bloody excuses that “its Curacao” or “accept it or go back to….”. You can’t use that to justify anything, especially innocent death anymore!!!!!!

 3. Verschrikkelijk is dit nu.

 4. Eerst papa, en nu ook mama… Niet te bevatten. Deze gebeurtenis heeft mij en mijn familie sterk aangegrepen. Veel sterkte gewenst voor de kleine jongen, zijn familie, en ook in het bijzonder voor zijn oma die naar Curaçao moest komen om haar dochter te zien sterven op de IC. Wij denken dagelijks op vele momenten aan jullie en wensen jullie veel kracht toe om alles te verwerken.

 5. Verschrikkelijk voor hun zoontje. Zijn opa 6 weken geleden overleden en nu z’n ouders.
  Ook verschrikkelijk voor zijn oma, zijn andere opa en verdere familie

 6. @ Wim, je vraagt om de naam van de moordenaar,ga naar de RST/Politie met 1 hondert gulden in je zak en je weet het,triest meer als triest,maar elk voordeel heeft ze nadeel.ben blij dat ik als ouder tot op dit moment nog gespaart ben van zo iets,heb zat vrienden op die manier verloren in NL maar die daders hebben het zelfde lot ondergaan??.

 7. wat is dit nu voor een reactie Meryama,of dit nu uitmaakt waar een persoon vandaan komt.Dit is het eiland van zijn bewoners,en niet van een van de 150 nationaliteiten,die hier verblijven.Hier moet iedereen,maar dan ook iedereen zich aan de regels houden.

 8. Ik vind het erg voor het kind.
  Was de man illegaal? Als het zo doorgaat dan vraag ik me af hoe the toekomst van Curacao uit zal zien.

 9. Van alle kanten wordt je geïnformeerd over asociale verkeersgedrag op Curacao en de nagenoeg totale afwezigheid van politie-toezicht.

  Met andere woorden: in moreel opzicht mogen zowel de politie-top als daarvoor verantwoordelijke bestuurlijke top (ministers) zich mede verantwoordelijk achten aan dood door schuld.

 10. Ik reageer nooit, maar dit triest gebeuren grijpt mij aan, omdat ik zelf iedere dag die weg neem van en naar huis, en ten tweede; ik ben zelf ook moeder.
  Je zal maar zo’n ASO tegenkomen op de weg. Mijn hart gaat uit naar familie van dit stel, en vooral hun zoontje die nu zijn ouders moet missen. Ik hoop dat hij goed opgevangen word door overige familie.

 11. Aangezien mensen het toch op de wet gaan gooien lijkt het me tijd om de wet te veranderen.. RIjden in een auto zonder rijbewijs staat hetzelfde als moord met voorbedachte rade.. en als je bv 2 mensen dood is dat dan 2 keer de straf!

 12. Ik krijg het er koud van, wat erg voor die kleine jongen!!

  Overal wordt nu links en rechts ingehaald, je gebruikt je verstand wanneer je wordt ingehaald waar het niet kan, want als je de deur dichtgooit weet je zeker dat er weer een verkeersdode bij komt!!

 13. Gelukkig is het niet een van ons mensen hier. Het is iemand uit Haity. Zonder rijbewijs en zonder verzekeringspapieren rijdt hij rond. Sterkte aan de familie met dit grote verlies.

 14. my thoughts go out to the family and friends of the victims, and I pray for their young son.
  This didn’t have to happen!

 15. enige remedie is echt meer controle op deze plek , fikse boete en dan ook de boete incasseren !

 16. erg diep triest, ik kijk wel anders tegen curacao aan nu. En dan wil ik niet zeggen dat hier in Nederland het altijd goed is. Mensen hebben totaal geen geduld meer. Maar we zijn wel onze familie en vrienden kwijt, en dat door zo’n onnozel iemand. Te erg voor woorden. En dan dat kleine kereltje die achterblijft en het allemaal heeft meegemaakt. Ik zou zeggen afstraffen die vent.

 17. Verschrikkelijk drama. Heel veel kracht en sterkte voor Glenn en alle familie/ vrienden. vroomshoop denkt en bid voor jullie.

 18. Verschrikkelijk nieuws! Jong kind in één klap beide ouders verloren. Diep en diep triest. Geen woorden voor.

 19. We waren er met kerstvakantie, meerdere malen meegemaakt op die weg inhalen terwijl toekomende verkeer is. Daarnaast dronkende bestuurders die v links naar rechts reden en mensen die half inslaap achter het stuur rijden. Niet normaal hoe vaak in een korte periode.
  Familie heel veel sterkte!

 20. Waarmee opnieuw wordt aangetoond dat een auto, in handen van idioten, in plaats van vervoermiddel een wapen wordt !

 21. Een kind krijgt nu levenslang en ik kan dit niet meer als een foutje of ongelukje in het verkeer beschouwen, dat iedereen zou kunnen overkomen. Hier neemt iemand bewust de beslissing om zelfs met een onverantwoorde snelheid een file in te halen. Dan weet je toch met een beetje hersens, dat je met levens speelt.

 22. En weet je welke taferelen je aantreft op zondag op de Weg naar St. Catharina nadat de races op Koraal Tabak afgelopen zijn, quads, motoren, opgevoerde Starlets, elkaar met hoge snelheid inhalend in het donker. Politie, waar ben je ??

 23. Een kind wordt wees en is voor het leven getekend door een idioot.

  Wie weet de naam van de dader?

 24. Dit is geen dood door schuld meer, het is moord , wij werden deze week 2 maal met iets dergelijks geconfronteerd 1 op de weg naar Bullebaai een dumtruck de berm was mn redding en een op de weg naar west punt . Een hele zware straf als voorbeeld en extra politie patrols
  zijn noodzakelijk om meer doden te voorkomen.

 25. Dieptriest, en iedereen blijft gewoon files inhalen, afgelopen vrijdag op dezelfde weg zelf meegemaakt. Sterkte aan de familie ik neem ze niet kwalijk als ze nooit meer een voet hier zetten!

 26. 2 mensen dood.. Knap gedaan.. en de dader zal wel geen 1 dag in de cel zitten,,