• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Marvelyne WielsCURAÇAO – De onlangs benoemde gevolmachtigde minister van Aruba Alfonso Boekhoudt heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan de gevolmachtigde minister van Curaçao Marvelyne Wiels. Boekhoudt is op 14 november benoemd tot de afgevaardigde van de Arubaanse overheid in Nederland.

Voor zijn beëdiging als gevolmachtigde minister was Boekhoudt directeur van Aruba Ports Authority. Ook was hij voorzitter van het Rode Kruis Aruba.

Wiels en Boekhoudt BRON KABINET VAN CURAÇAO

9 reacties op “Boekhoudt brengt bezoek aan Wiels”

 1. ze is schaamteloos…..

 2. @Observer, Doet me denken aan Jacinta Constancia, Zij meende dat ze als oud gedeputeerde recht had op een functie binnen de overheid op hetzelfde nivo en zelfde salaris als gedeputeerde want immers zij was gedeputeerde geweest. Ze vertelde er niet bij dat ze zelf diplomas had vervalst en enkel gedeputeerde was geworden omdat ze Ja en Amen zei op alles wat de FOL zei…

 3. Ze was niet aanwezig bij Boekhoudt benoeming (stuurde Candelaria) maar Boekhoudt blijdt fatsoenlijk. En Marvellous zou Marvelyne niet zijn om daar gretig gebruik van te maken.

  Zich totaal niet bewust dat niemand op Marvellous PR media activiteiten zit te wachten.

 4. Er zijn heel wat “windows” nodig om onze zelf de hemel ingeprezen ambassadrice nog te kunnen “dressen”. Ze heeft zichzelf volkomen belachelijk gemaakt.

 5. Tja en Mamelou Wiels natuurlijk alles meteen in haar grote plakboek als aanvulling van haar nieuwe CV. Foto erbij als bewijs dat zij samen met Boekhoudt was aan het checken of de CV er beter kan uitzien. Ach ja opleuken is straks de nieuwe hobby van veel aankomende ministers en commesarissen.

 6. Heel laars? heb ik maar hier maar éé’n woord voor over,er staan er twee met de mond vol tanden,maar geven het aanzicht van breek mij de bek niet open?????????

 7. Dat de gevolmachtigde minister van Aruba een protocollair bezoekje aan het Curaçaohuis bracht ging al niet van harte en om dan CV’s te gaan vergelijken is, zoals er wel gezegd wordt “een brug te ver”. Meneer Boekhoudt lijkt mij niet de man die zich vrienschappelijk inlaat met een frauduleuze wannabe dotoranda.

 8. windowdressing

 9. Op de foto overhandigt mevrouw Wiels aan haar gast haar nieuwste CV?