HatoCURAÇAO – CAP (Curaçao Airport Partners) en Insel Air hebben de strijdbijl begraven. Dat hebben beide partijen laten weten in een gezamenlijke persverklaring. Dat deden ze nadat ze gisteren met elkaar aan tafel hebben gezeten om over het conflict te praten.

Eerder hing het blokkeren van Insel Air-vluchten van en naar Hato in de lucht, omdat zij volgens CAP niet voldeden aan hun financiële verplichtingen. Insel Air merkte op dat CAP geen incentives gunt aan lokale vliegmaatschappijen. In het belang van de Curaçaose economie laten de twee partijen weten hun onderlinge conflicten te blijven bespreken.

1 reactie op “CAP en Insel Air begraven strijdbijl”

  1. Was dus niks aan de hand en CAP wilde aandacht en mensen laten denken dat Insel niet kan betalen. Maw is CAP nu angst aan het zaaien onder de reizigers en Curacao weer negatief in de media zetten.

    Bedankt CAP en nu lekker doorgaan met veel te hoge landingsgelden en airporttax te innen!! Wel doen.

    En trouwen ook ene goed idee om een 5 sterren hotel bij een vliegveld te bouwen. Is lekker rustig relaxen buiten aan het zwembad terwijl de vliegtuigen om je oren zoemen en je niet op het strand kan liggen. Hotels gaan failliet op Curacao maar CAP gaat er toch een bouwen.