• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PistoolCURAÇAO – Voormalig Miss Venezuela Monica Spears en haar echtgenoot Thomas Berry zijn doodgeschoten in hun auto. Dat meldt BBC News vandaag. Het koppel bevond zich samen met hun vijfjarige dochter op de snelweg van Valencia naar Puerto Cabello en waren na autopech genoodzaakt langs de weg te stoppen.

Vervolgens werden zij beschoten. Hun dochter is hierbij ook gewond geraakt en ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis. Naar verluidt is er sprake geweest van een overval met dodelijke afloop. De Venezolaanse politie is een onderzoek gestart.

Miss Venezuela
Spears werd in 2004 gekroond tot Miss Venezuela. Daarnaast was zij ook bekend als actrice in verschillende soapseries.

4 reacties op “Ex-Miss Venezuela (29) dood bij overval”

 1. Ze hadden ook alletwee niet moeten terugkeren. Monica was zelf al o.a. 6 keer overvallen en haar familie was juist daarom naar Florida verhuisd.. Haar echtgenoot werd 15 jaar geleden al neergeschoten bij een overval waarbij zijn beste vriend werd gedood en hij had nog steeds de kogel in zijn lichaam.. ook hij was uit venezuela weggegaan om er weer terug te komen.. Het land is niet veilig!

 2. @Erwin, De situatie in Venezuela is nu dat iedereen voor niets wordt vermoord.. Of je nu rijk bent, arm, bekend.. dankzij de jaren Chavez is Venezuela diep en diep afgegeleden.. Er is zelfs geen wc papier, pampers en poedermelk meer te koop!

 3. Was ooit een welvarend en veilig land en nu…

  Zo gaat het ook de kant op met curacao ben ik bang..

 4. Zij zal niet doodgeschoten zijn omdat ze vals gezongen heeft in de kerk. Om een of andere reden gaan missen en criminaliteit goed samen.